T-Mobile wijzigt abonnementen: sneller internet en i-200
Redactie

T-Mobile wijzigt vanaf 4 april haar iPhone-abonnementen. Vanaf deze datum wordt de snelheid van mobiel internet verhoogd van 2 Mb/s naar 7.2 Mb/s. Het internet is nog steeds onbeperkt, maar na 1GB dataverbruik wordt de snelheid tijdelijk verlaagd. Ook rekent T-Mobile nu af per seconde met een minimum van één minuut.

Daarnaast heeft het een nieuw abonnement geïntroduceerd: i-200. Bij alle i-abonnementen kan de klant nu kiezen of het dit tegoed wil gebruiken voor belminuten, sms of mms. Dit omdat veel mensen te veel tegoed over hadden aan het eind van de maand. Deze regeling maakt het mogelijk om de datasnelheid te verhogen.

Met de SMS Verdubbelaar krijg je voor €2,50 per maand een korting van 50% op een sms-bericht binnen de bundel. Met T-Mobile Family betaal je €14,95 per maand voor het onderling gratis bellen en sms’en binnen je familie met maximaal vijf mensen.

De verhoogde snelheid, de voorbeelbundels etcetera zijn alleen voor klanten die hun abonnement upgraden of voor nieuwe klanten. De klanten die nu al een i-abonnement hebben kunnen dus niet van deze extra’s genieten. Bekijk ook het overzicht met de beste T-Mobile iPhone aanbiedingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.