T-Mobile wijzigt abonnementen: sneller internet en i-200
Redactie

T-Mobile wijzigt vanaf 4 april haar iPhone-abonnementen. Vanaf deze datum wordt de snelheid van mobiel internet verhoogd van 2 Mb/s naar 7.2 Mb/s. Het internet is nog steeds onbeperkt, maar na 1GB dataverbruik wordt de snelheid tijdelijk verlaagd. Ook rekent T-Mobile nu af per seconde met een minimum van één minuut.

Daarnaast heeft het een nieuw abonnement geïntroduceerd: i-200. Bij alle i-abonnementen kan de klant nu kiezen of het dit tegoed wil gebruiken voor belminuten, sms of mms. Dit omdat veel mensen te veel tegoed over hadden aan het eind van de maand. Deze regeling maakt het mogelijk om de datasnelheid te verhogen.

Met de SMS Verdubbelaar krijg je voor €2,50 per maand een korting van 50% op een sms-bericht binnen de bundel. Met T-Mobile Family betaal je €14,95 per maand voor het onderling gratis bellen en sms’en binnen je familie met maximaal vijf mensen.

De verhoogde snelheid, de voorbeelbundels etcetera zijn alleen voor klanten die hun abonnement upgraden of voor nieuwe klanten. De klanten die nu al een i-abonnement hebben kunnen dus niet van deze extra’s genieten. Bekijk ook het overzicht met de beste T-Mobile iPhone aanbiedingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Paul vd schaft

  Leuk bericht als je net maand geleden i phone contract hebt afgesloten!

 • Chanson

  Waar halen jullie vandaan dat T-Mobile in de nieuwe abonnementen Personal Hotspot zal toestaan? Op de site van T-Mobile staat alleen dat je gebruik kan maken van T-Mobile’s (wifi) hotspots. Weten jullie iets wat zij niet weten?

 • bas boy

  misschien heeft t-mobile het wel aangekondigd, maar staat het nog niet op de site. we shall see 🙂

 • ferry

  ik ben zoooo blij met mijn iphone 150 abbo… dat komt precies op mijn 150 minuten én de 150 smsjes ook!

  zou ik dat willen bij de nieuwe iabbonnementen, zou ik veel meer moeten betalen (het is daar minuten óf smsjes) oftewel, ze hebben het aantal minuten/smsjes voor hetzelfde geld gehalveerd en dan krijg je ook nog eens minder snel (60 kb/s!) internet als je over de 1 gig gaat, klinkt als heel oneerlijke deal

  met mijn 2,2 mb, dat ik overigens nooooit heb gehad altijd maximaal 1,2 mb/s en in de trein rond de 0,8 kan ik prima youtube en uitzendinggemist kijken, ook als ik over de 1 gig ga dus.

  maarja als je geen wifi thuis of op het werk hebt of gewoon die 7,2 mbps erg graag wilt (waarschijnlijk alleen in t centrum grote stad ook nog) is dit wel een aanrader dus…

 • Yoeri Boven

  @Chanson Excuus, de eerste keer dat ik het persbericht las, las ik Hotspot. Toen heb ik in de titel geschreven Personal Hotspot. Na nog een keer gelezen te hebben zag ik dat het de WiFi punten in Nederland waren. Toen ben ik vergeten het te wijzigen. ‘t Is nu aangepast. 😉

 • Arjan

  Net contact met T-mobile webcare gehad en uit hun reactie begrijp ik dat er binnenkort nog een ‘mooie mededeling’ komt over de i- abo’s. In dat licht bezien lijkt het me sterk als er géén personal hotspot komt… Wel vreemd dat ze dat niet gelijk hebben aangekondigd hebben dan…

 • ByeBye

  Bye bye T-Mobile ! Voor hetzelfde geld de bundel halveren, en ook praktisch gezien een datalimiet invoeren (want de 64KB/s na de 1GB is werkelijk prehistorisch…). Voor Personal Hotspot ga je gewoon betalen straks, als extra service (zie http://www.telecompaper.com/nieuws/t-mobile-komt-met-abonnement-voor-personal-hotspots).

 • Pingback: T-Mobile reset datasnelheid tegen betaling - iPhone 4 - iPhoned.nl()

 • SandraB

  Oh.., gelukkig, ik dacht dat ik de enige was die zag dat je minder kreeg voor hetzelfde geld, ik heb nog een i-300 met 300 minuten én 300 smsjes zonder beperking op de internet “snelheid”.
  Nu heb ik er nog 1 (i-150) afgesloten en nu zag ik dat dit zo veranderd was, logisch dat ze niet met KPN en Vodafoon meegaan, ze hebben de boel al lang gekort, het is niet eerlijk, maaaaar het is nog wel steeds voordeliger dan kpn en vodafoon, want dat is echt niet normaal meer!
  Als het zo doorgaat, dan neem ik gewoon een sim-only met enkel bellen en sms, mobiel dataverkeer uit en ik internet dan wel op mijn wifi en anders maar niet, want dit is te gek.
  Ik zit nu voor 2 jaar vast aan het oude i-phone abonnement (met android toestel, waar ik tevreden mee ben) en de nieuwe versie i-150 (ook met android, ik hou niet van beperkingen), ik kijk wat ze daarna doen, verbetert dit niet, dan is dat klaar voor mij!