T-Mobile werkt achter de schermen aan iPhone 4 -pagina met prijzen
Redactie

T-Mobile is achter de schermen hard aan het werk voor de iPhone 4. Deze maand gaat de iPhone namelijk verkocht worden door het bedrijf. De voorbereidingen van de iPhone 4-sectie van de website zijn ook al van start gegaan. Hierop staat onder andere een tabel met abonnementen én een FAQ. Het enige wat nog ontbreekt is de prijs van de iPh0ne 4 bij de verschillende abonnementen.

Kopie van de iPhone 3GS-pagina

De pagina’s die op dit moment in aanbouw zijn, zijn een exacte kopie van de iPhone 3GS-pagina. De FAQ en onderschriften zijn bijvoorbeeld nog precies hetzelfde als de pagina’s van de voorgaande iPhone. Naar verwachting zal er dus nog het nodige gaan veranderen. Hierdoor kan je nu dus ook nog niet zeggen of de specificaties van de abonnementen op dit moment al kloppen.

De nieuwe pagina’s van T-Mobile veranderen vaak. Zo zijn bijvoorbeeld gisteren de afbeeldingen bij de FAQ gewijzigd. De afbeelding van de iPhone 3GS is toen vervangen door een afbeelding van de iPhone 4. Als het je interesse heeft, is het leuk om de pagina’s de komende dagen vaak te bekijken. T-Mobile zal de pagina namelijk nog erg vaak gaan aanpassen deze dagen.

    Draag ook bij aan dit artikel

    Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.