T-Mobile webcare kondigt Personal Hotspot aan
Redactie

Sinds iOS 4.3 is ‘Personal Hotspot’ één van de functies van het besturingssysteem van de iPhone. Deze functie is echter voor het grootste deel van de iPhone-gebruikers niet te zien. Providers kunnen Personal Hotspot namelijk blokkeren, en hier wordt veel gebruik van gemaakt. Personal Hotspot is namelijk een directe concurrent van de zogenaamde ‘Dongle’ die ze vaak zelf ook nog te koop aanbieden.

T-Mobile Webcare

T-Mobile Webcare heeft via Twitter aan iemand laten weten dat ze zeer binnenkort een persbericht gaan rondsturen met meer informatie over Personal Hotspot. In het verleden heeft T-Mobile al eens laten weten dat ze extra geld gaan vragen voor de functie. Men verwacht dus dat Personal Hotspot geactiveerd zal worden als je een extra bedrag van (geschat) 7,50 tot 12,50 per maand betaalt aan de telco.

Personal Hotspot zelf activeren

Als je een jailbroken iPhone hebt, kan je Personal Hotspot zelf al activeren. Dit doe je door ‘TetherMe’ te downloaden uit de Cydia Store. Na de installatie van de tweak zal je direct de tether-functie in je instellingen zien staan.

T-Mobile stelt het niet op prijs als je via Cydia Personal Hotspot gaat activeren. Het is niet toegestaan om je mobiele internet van je iPhone te delen met andere apparaten zonder toestemming van T-Mobile.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.