T-Mobile start voorinschrijving iPhone 4
Redactie

T-Mobile Nederland start vanaf vandaag 8.00 uur met de voorinschrijving van de iPhone 4. Deze voorinschrijving is exclusief voor de eigen klanten van T-Mobile.

Kopers die de iPhone 4 willen bestellen en nog geen klant zijn van T-Mobile kunnen hun bestelling plaatsen op woensdag 21 juli (morgen).

> De iPhone 4 kan je hier bestellen (en meer info!)

iPhone 4 kopen bij T-Mobile: wees er tijdig bij

De nieuwe iPhone 4 is leverbaar in 16Gb & 32Gb uitvoering met de keuze uit een 1 of 2 jarig abonnement. De prijzen en abonnementen worden morgen vanaf 8.00 uur bekend gemaakt.

De bestellingen worden uitgeleverd op volgorde van binnenkomst. Je voorinschrijving kan je plaatsen via de website van T-Mobile, de shops van T-Mobile en via het callcenter. Zorg er dus voor dat je er tijdig bij bent wanneer je vlot in het bezit wilt komen van de iPhone 4.

T-Mobile biedt overstapregeling voor iPhone klanten

Reeds 4 maanden voor het einde van je contractperiode kun je bij T-Mobile je abonnement vernieuwen.

Indien je nog niet in aanmerking komt voor een contractverlenging maar wel een nieuwe iPhone 4 wilt bij T-Mobile, dan is de ‘Early Renewal-regeling’ van T-Mobile mogelijk iets voor jou. Je kan met deze regeling tegen bijbetaling vroegtijdig overstappen op de iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.