De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

T-Mobile introduceert testabonnement voor nieuwe klanten

Redactie
2 november 2015, 10:34
2 min leestijd
T-Mobile introduceert testabonnement voor nieuwe klanten

T-Mobile laat nieuwe gebruikers hun abonnement een maand uitproberen. Bevalt het niet, dan kun je het abonnement binnen een maand opzeggen. Bestaande abonnees krijgen in november en december 4GB data cadeau van de provider.

Lees verder na de advertentie.

Klanten die een nieuw abonnement bij T-Mobile afsluiten, kunnen dit nu eerst uitproberen met de ‘test ons nu’-actie. Met het testabonnement mag je binnen een maand weer opzeggen, zonder dat hier gevolgen aan zitten. Wel dien je het verschuldigde abonnementsgeld van de uitprobeermaand te betalen en de smartphone die werd verkregen bij het abonnement terug te sturen.

T-Mobile testabonnement uitproberen

De actie hangt samen met het 4G-netwerk dat T-Mobile aan het opbouwen is. De provider zegt sinds afgelopen vrijdag landelijke dekking te garanderen met dit netwerk. Dat wil zeggen dat op dit moment 95 procent van de Nederlanders toegang heeft tot het 4G-netwerk van T-Mobile. Voor het einde van het jaar moet dit 99 procent dekking zijn.

Marco Kind, commercieel directeur T-Mobile: “Ons oude netwerk is vaak een reden geweest dat mensen niet kozen voor T-Mobile. Vanaf vandaag is dat verleden tijd. De kracht van ons nieuwe netwerk zal juist de reden zijn dat de kritische consument straks nog meer voor ons kiest. Dat kunnen wij zelf natuurlijk heel hard roepen, maar iedereen wil dat uiteraard zelf ervaren.

Tijdens de actie kunnen nieuwe gebruikers dus uittesten of de dekking zo goed is als T-Mobile beweert. De proef met het uitprobeerabonnement loopt tot het einde van het jaar. Daarna wordt door de provider gekeken of het het testabonnement ook in het nieuwe jaar doorzet. Overigens is het geen onbekende actie van het telecombedrijf. In de Verenigde Staten biedt T-Mobile al langere tijd testabonnementen aan.

Cadeautje

Bestaande klanten van T-Mobile krijgen overigens ook een cadeautje van het bedrijf. Om te vieren dat het 4G-netwerk nu landelijke dekking heeft, krijgen alle abonnees in de maanden november en december een extra databundel van 4GB.

Lees hier meer over het landelijke 4G-netwerk van T-Mobile

Bron: T-Mobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu