T-Mobile start met iPhonehunt en geeft 5 iPhone 4S’ weg
Redactie

Zoals als te lezen was in onze scoop van gister is T-Mobile vandaag gestart met de “iPhonehunt”.

Tijdens deze wedstrijd geeft T-Mobile 5 exemplaren van de iPhone 4S weg. Via Repudo worden er vanaf vandaag tot en met donderdag 5 exemplaren in het land verstopt.

Win een iPhone 4S met de iPhonehunt via Repudo

T-Mobile speelt met de actie in op de iPhone 4S die vanaf vrijdag officieel verkrijgbaar is in Nederland. De provider geeft je de kans om een iPhone 4S ‘op te rapen’ via Repudo, hiervoor legt het in het hele land iPhone Repudo stukjes neer.

Tot en met donderdag 27 oktober liggen er vier dagen achter elkaar stukjes ergens in Nederland verstopt. In totaal zijn er vier stukjes die samen een iPhone vormen. Met Repudo kan je deze stukjes oppakken. Een soort puzzelstukjes zoeken dus.

Je wint een iPhone 4S wanneer je een van de eerste vijf bent die alle vier de stukjes heeft opgeraapt én gedropt heeft voor een T-Mobile Shop. De winnaars ontvangen in dit geval gelijk een Push Notificatie van Repudo. Daarna krijg je van T-Mobile een persoonlijke uitnodiging voor de uitreiking op vrijdagochtend.

Meer informatie over de iPhonehunt:

Via het blog van T-Mobile wordt er enige extra uitleg gegeven over de iPhonehunt:

Zie je vlak voordat je je laatste stukje wilde pakken dat alle stukjes van de kaart verdwenen zijn? Dan ben je helaas net te laat: de winnaar is dan al gevonden. Als je een stukje opraapt verdwijnt deze voor 10 minuten. De volgende kan het stukje dus pas 10 minuten na jou oppakken.

Een puzzelstukje is op verschillende plekken in Nederland te vinden. Dus als je in Groningen woont hoef je niet ineens naar Amsterdam te komen of andersom.

Waar ze komen te liggen is elke dag weer een verrassing, maar als je onze #iPhonehunt op de Social Media kanalen (Twitter, Facebook en Forum) de komende dagen goed in de gaten houdt kan je ze haast niet missen!

Download Repudo voor de iPhone:

[app 416444260]

Wat is Repudo?

Repudo is een app die je gratis kunt downloaden in de Appstore, Blackberry App World en de Android Market. Met Repudo kan je ‘objecten’ oppakken van de straat. Dit kunnen mediabestanden zijn of tips van vorige bezoekers van deze plek, maar ook dingen die je kunt omruilen voor iets uit de offline wereld.

Bekijk de presentatie hieronder en de blogpost van T-Mobile voor alle details over de actie:

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.