T-Mobile staat personal hotspot niet toe

Het Nederlandse weblog MobileMac heeft aan T-Mobile gevraagd of deze Personal Hotspot ook gaat ondersteunen. Personal Hotspot is een functie in iOS 4.3 (dat 11 maart uitkomt) waarmee je de internetverbinding van een iPhone 4 kan delen. Vanaf iOS 3.0 hebben we al de beschikking over tethering. Het verschil tussen deze twee is dat je met een personal hotspot de verbinding kan delen met vijf andere apparaten. Drie via Wi-Fi en twee via Bluetooth of USB. Handig dus als je in de trein zit.

personal hotspotT-Mobile ondersteunt tethering niet, omdat het vzegt dat je een apart abonnement of prepaid voor je laptop moet kopen. Hier krijgt T-Mobile weer winst door en dus is het uit haar optiek wel te begrijpen.

Kristien Kuyvenhoven – T-mobile: Personal Hotspot is inderdaad vergelijkbaar met tethering en ondersteunen wij nog niet op dit moment.

Aangezien T-Mobile zegt dat het de functie nog niet ondersteunt kan het zijn dat dit het in de toekomst wel doet in de vorm van een extra keuze bij het abonnement.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.