T-Mobile schept duidelijkheid: Wachtlijst
Redactie

T-Mobile heeft wat informatie naar buiten gebracht over de iPhone 4-lancering van aanstaande vrijdag. Het bedrijf krijgt een beperkte voorraad met telefoons binnen deze dagen. Het zijn er te kort om iedereen met een reservering van een toestel te voorzien. Klanten die een witte iPhone 4 hebben besteld, kunnen komende maand helemaal nog niets verwachten. Deze toestellen worden namelijk later pas door Apple geleverd aan T-Mobile.

Wachtlijst voor de iPhone 4

Het was kort mogelijk om een iPhone 4 te reserveren als klant van T-Mobile. Door de enorme animo heeft T-Mobile deze voorregistratie stop gezet. Op dit moment is er dus al een enorme wachtlijst voor de iPhone 4. De wachttijd loopt hierdoor op tot wel 10 weken.

Klanten die een witte iPhone 4 hebben besteld, kunnen hun veranderen van kleur zonder hun plaats op de wachtlijst te verliezen. Dit maakte T-Mobile vanochtend bekend omdat velen dachten dat het niet mogelijk was. Je hoeft hiervoor alleen maar even de klantenservice te bellen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dizzy

  Ok, als er mensen zijn die hun witte 3GS willen verkopen stuur een reactie naar dizzydix@gmail.com. Ik geef er niet meer voor dan 100 euro indien in goede staat, het aantal GB`s maakt niet uit alhoewel ik voor de 32GB wel 150 kwijt zou kunnen.

 • Jelle

  NIEt aan dizzy verkopen, smerige oplichter!
  3GS zijn minimaal 300 – 400 euro waard op marktplaats. Zelfs met inruilen bij de Mediamarkt krijg je meer dan 200 Euro voor je 3GS!

 • henk

  waarom is hij een oplichter?
  hij zegt gwn duidelijk dat hij hem voor 100 wil kopen.
  dat hij te weinig er voor over heeft is een andere zaak ^^

 • Dizzy

  Dankje Henk, jelle kent blijkbaar de Nederlandse taal niet geheel. Anyways voor de mensen die hem toch echt willen verkopen en al gewend zijn wat voor flutaanbiedingen je krijgt stuur een email. Ik koop het echt cash money plus je krijgt er nog een mooie extra bij. 😉 Geloof mij ik waardeer de iphone en ik zal hem goed behandelen. Maar ik ga niet meer betalen terwijl ik de 4 ook voor 200 kan krijgen.

 • Boze klant

  Ha. T-mobile zei maximaal 3 weken tegen mij. ik wacht nu al 6 weken…. Benbenieuwd hoelang het nog duurt