Dit kosten de Stel Samen & Stel Bij abonnementen van T-Mobile

Rutger Otto
17 januari 2015, 14:19
1 min leestijd
Dit kosten de Stel Samen & Stel Bij abonnementen van T-Mobile

T-Mobile lanceert maandag de nieuwe Stel Samen & Stel Bij abonnementen. Daarmee hebben klanten volgens de provider zelf de keuze om hun bundel maandelijks aan te passen aan hun verbruik. De prijzen zijn inmiddels bekend.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe T-Mobile prijzen

De nieuwe abonnementen van T-Mobile zijn op basis van sim-only. Daarbij kunnen klanten elke maand kiezen om de internet- of belbundel bij te stellen. De bundel kan zelfs helemaal uitgezet worden. De nieuwe abonnementen zijn ook te combineren met een toestel, maar T-Mobile biedt deze niet meer ‘gratis’ bij een abonnement aan. Gebruikers kunnen zelf kiezen of ze het toestel in één keer betalen of dat ze hem per maand afbetalen.

De kosten zijn inmiddels al bekend geworden via Belkostenwijzer en zie je in onderstaand schema. De bundels hebben een basistarief van 10 euro en zijn maandelijks aan te passen door middel van losse belminuten- en databundels. Als de gebruiker door zijn bundel heen is, wordt de internetsnelheid verlaagd naar kbit/s. Ook is onbeperkt sms’en in de tarieven meegenomen.

t-mobile prijzen
Via Belkostenwijzer. Klik om te vergroten.

Voor de internetbundel betaal je 7,50 voor 500MB. 1GB kost 10 euro en 2GB 15 euro per maand. Bij de minuten krijg je 120 minuten die je binnen de Europese Unie gratis kan verbruiken. Ook kun je in het buitenland een voordeelbundel voor internet en bellen afsluiten. Dat zijn interessante mogelijkheden voor mensen die veel binnen de EU reizen.

Basisabonnementen

Ook komt T-Mobile op 19 januari met nieuwe basisabonnementen. Deze sim-only instapabonnementen komen in plaats van de ‘Alleen Bellen en sms’en’-abonnementen. Ook hierbij is het mogelijk een aparte belbundel of databundel te kopen. Maandag zullen de nieuwe T-mobile-abonnementen beschikbaar zijn en zal alles nog duidelijk worden.

Lees meer over T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu