iPhone 3GS prijzen aangekondigd door T-Mobile
Sander Tamaëla

T-Mobile heeft deze morgen doormiddel van een persbericht en een speciale webpagina de prijzen voor de nieuwe iPhone 3GS bekend gemaakt.

Net zoals bij de vorige overeenkomst tussen Apple en T-Mobile blijft de iPhone in Nederland officieel alleen via T-Mobile verkrijgbaar, andere providers mogen deze telefoon dus niet aanbieden.

iPhone 3G S prijzen van T-Mobile Nederland per 26 juni 2009:

prijzen-iphone-3gs-t-mobile

Lees hier meer over de nieuwe iPhone abonnementen van T-mobile.

Zoals in de bovenstaande tabel te zien is blijven de huidige iPhone abonnementen stucturen bestaan, met als toevoeging de prijs voor het versturen van MMS berichten.

Let op: Het versturen van een MMS bericht kost 50 eurocent, deze kosten vallen buiten de bundel.

Voorverkoop iPhone 3GS

T-Mobile begint de verkoop dit jaar doormiddel van een voorverkoop, deze wordt online gehouden via T-Mobile, via het telefoonnummer 0800-7123 en via een van de 80 T-Mobile winkels in Nederland.

Eerste verkoop iPhone 3GS in Almere

Net als vorige jaar, toen in Rotterdam, zullen de eerste iPhone 3GS’en exclusief in een T-Mobile winkel verkocht. T-Mobile laat via een persbericht aan iPhoned.nl weten dat dit jaar is gekozen om dit in Almere te doen. Wees er snel bij, want er zijn die dag maar 200 toestellen direct verkrijgbaar! Als er net zoveel aandacht voor is als vorig jaar, dan verwachten we dat er veel teleurgestelde mensen zullen zijn.

Meer informatie is te vinden op de iPhone website van T-Mobile.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.