Ook T-Mobile komt met nieuwe abonnementen (per 15 augustus)
Redactie

T-Mobile heeft zojuist via een persbericht (PDF) aangekondigd dat het per 15 augustus aanstaande met nieuwe abonnementen komt.

Het gaat om 3 nieuwe abonnementen waarbij onbeperkt mobiel internetten mogelijk blijft bij de twee duurste abonnementen.

De prijs van mobiel internet bij gaat omhoog, echter onbeperkt internetten blijft mogelijk bij T-Mobile. Dit in tegenstelling tot de nieuwe abonnementen van KPN en Vodafone.

Vanaf 15 augustus aanstaande biedt T-Mobile de volgende drie nieuwe abonnementen aan:

  • Smart Start
  • Smart Plus
  • iSmart
De specificaties en prijzen zijn als volgt:

T-Mobile Smart Start vanaf €12,50 per maand:

Wanneer je bellen/SMS meer gebruiken dan mobiel internet. Snelheid van mobiel internet is 1 Mbps (down) en 384 kbps (up). Je betaald bij deze abonnemtsvorm extra voor elke MB die je verbruikt boven het ingekochte datalimiet.

» Meer informatie over het Smart Start abonnement

T-Mobile Smart Plus – vanaf €24,95 per maand:

Wanneer je bellen/SMS en internet evenveel gebruikt. Snelheid van mobiel internet is 3,6 Mbps (down) en 384 kbps (up). Onbeperkt internet is onbegrepen, echter wanneer je over je datalimiet heen gaat – van 250 MB of 1000 MB – wordt de snelheid beperkt. Het gebruik van Hotspots van T-Mobile zijn inbegrepen bij dit abonnement.

» Meer informatie over het Smart Plus abonnement

T-Mobile iSmart vanaf €29.50 per maand:

Wanneer je altijd online bent en het maximale hieruit wilt halen. Deze abonnementen zijn gelijk aan de huidige i-abonnementen (iPhone abonnementen van T-Mobile). Snelheid van mobiel internet is 7,2 Mbps (down) en 768 kbps (up). Onbeperkt internet is onbegrepen, echter wanneer je over je datalimiet heen gaat wordt de snelheid beperkt. Bij het goedkoopste abonnement krijg je 500 data en bij de duurdere vormen is dit 1000 MB. Het gebruik van Hotspots van T-Mobile zijn inbegrepen bij het iSmart abonnement.

Bellen, SMS-en, MMS en internet kan bij alle abonnementen vanuit één bundel (zoals we nu al gewent zijn).

» Meer informatie over het iSmart abonnement

Onbeperkt internetten met een beperking?!

Bij het Smart Plus en iSmart abonnement blijft onbeperkt mobiel internet mogelijk (in combinatie met een onbeperkt internet voordeelbundel) volgens T-Mobile. Hier zit een kanttekening bij, namelijk dat mobiel internetten mogelijk blijft tegen een gereduceerde snelheid wanneer de gekozen datalimiet wordt overschreden. De hoogte van het datalimiet hangt af van het gekozen abonnement.

Bij de nieuwe abonnementsvormen van T-Mobile wordt de aandacht gelegd op het gebruik van mobiel internet. Volgens Hendrik Kasteel, Marketing Directeur bij T-Mobile, is het dataverkeer op het netwerk sinds juni 2008 met factor 22 toegenomen en heeft inmiddels tweederde van de T-Mobile abonnees een smartphone.

Volgens onderzoek uitgevoerd door TNS NIPO vinden smartphone klanten de snelheid en kosten van mobiel internet belangrijk. Iets waar T-Mobile volgens Kasteel graag op inspeelt. T-Mobile ontwikkelt op dit moment een applicatie om het datategoed inzichtelijk te maken voor klanten. Deze applicatie zal eind september beschikbaar zijn voor Smart Plus en iSmart klanten.

T-Mobile acties vanaf 15 augustus

De onbeperkt internet voordeelbundel ter waarde van € 4,95 biedt T-Mobile tijdelijk de eerste 12 maanden gratis aan. Deze actie komt bovenop het introductieaanbod van de nieuwe Smart Abonnementen: de eerste drie maanden 100% korting op het maandbedrag in combinatie met tweejarige abonnementen. Alle informatie over T-Mobile Smart is binnenkort te vinden op de website van T-Mobile.

Bekijk ook het overzicht met de beste T-Mobile iPhone aanbiedingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.