T-Mobile onderzoekt de mogelijkheden voor Personal Hotspot
Redactie

Deze week is iOS 4.3 beschikbaar gekomen voor onder andere de iPhone 4. Deze firmware voegt onder andere Personal Hotspot toe aan de instellingen van het toestel. Het is echter niet mogelijk om deze functie te gebruiken in Nederland, want de providers hebben dit allemaal geblokkeerd om hoog dataverkeer te voorkomen. T-Mobile heeft aangegeven dat ze kijken naar de opties om Personal Hotspot toch nog te activeren.

Extra betalen voor Personal Hotspot

Waarschijnlijk gaat T-Mobile bekijken of het mogelijk is om iPhone-gebruikers extra te laten betalen om de functie te activeren. Voor een vast bedrag per maand, bovenop de abonnementskosten, zal Personal Hotspot geactiveerd worden. Dit is een speculatie van ons, maar deze is natuurlijk niet op niets gebaseerd. In het verleden heeft T-Mobile namelijk aangegeven dat ze de Tether-functie van iOS 3.0 ook op deze manier wilde aanbieden.

Gratis voor jailbreakers

Ongetwijfeld zal er binnenkort een modificatie in de Cydia Store verschijnen die Personal Hotspot zal activeren. Dit is in het verleden ook gebeurd bij de officiële tether-functie van iOS 3.0. Natuurlijk zal er dan wel eerst een jailbreak voor iOS 4.3 moeten komen, want anders kan je dit soort tweaks niet installeren op je toestel.

Via Twitter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.