T-Mobile Onbeperkt Alles voor de iPhone
Redactie

T-Mobile heeft Onbeperkt Alles gelanceerd. Dat betekent dat je met je iPhone naast onbeperkt internet ook onbeperkt kunt bellen en sms’en. En dat voor een vast bedrag per maand.

Onbeperkt Bel & SMS Voordeelbundel

Heb je een iPhone en ben je klant bij T-Mobile met een Smart abonnement, dan kun je voortaan onbeperkt bellen, sms´en en internetten. De nieuwe bundel is bij uitstek geschikt voor degene die veel bellen en dan moet je denken aan meer dan vijfhonderd minuten bellen per maand. De nieuwe bundel is voor een vast bedrag van 20 euro per maand beschikbaar. Je moet nog even een paar dagen geduld hebben om van de nieuwe bundel gebruik te kunnen maken, want deze zal vanaf 3 september beschikbaar zijn. Als klant van T-Mobile kun je met de nieuwe bundel Onbeperkt Alles voortaan zorgeloos van je iPhone gebruikmaken. Vervelende verrassingen achteraf behoren daarmee tot het verleden.

Nieuwste generatie abonnementen

Je kunt alleen voor de Onbeperkt Bel & SMS Voordeelbundel in aanmerking komen als je een van de nieuwste generatie abonnementen bij T-Mobile hebt. Dat zijn de Smart Start, iSmart en Smart Plus abonnementen, die vanaf 5 maart 2012 beschikbaar zijn gekomen bij deze provider.

Vanaf 3 september kun je de nieuwe Bel & SMS Voordeelbundel voor je iPhone afsluiten bij T-Mobile.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.