T-Mobile: ‘Netwerkproblemen zijn voorbij’
Redactie

T-Mobile heeft verschillende gebruikers een sms gestuurd met de melding dat de netwerkproblemen grotendeels verholpen zijn. De afgelopen maanden had de provider grote problemen om iedereen van een netwerkverbinding te voorzien. Het gevolg was dat velen niet meer konden bellen of internetten. Dit leidde tot duizenden klachten, en zelfs een compensatieregeling van T-Mobile.

Filevorming

Door de grote hoeveelheid gebruikers ontstond er regelmatige filevorming bij T-Mobile. Op het moment dat je op een druk punt wilde internetten of bellen, werd je in een soort rij geplaatst. Hierdoor werd het bellen en internetten geblokkeerd totdat je aan de beurt was. Dit probleem is vanaf nu verleden tijd als we T-Mobile mogen geloven.

Werk in uitvoering

T-Mobile is de laatste tijd druk bezig met het uitbreiden van het 3G-netwerk. Het bedrijf is van plan om in Nederland het aantal zendmasten te verdubbelen. Dit is hard nodig, want het bedrijf heeft honderdduizenden klanten met smartphones. Deze klanten internetten zich elke dag suf, en dus is er een zeer groot en sterk netwerk nodig om al deze klanten van hun behoeftes te kunnen voorzien.

Bron: Webwereld

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.