T-Mobile: ‘Mobiel internet gaat duurder worden’

De directeur van T-Mobile heeft in een interview verklaard dat het mobiele internet de komende jaren duurder gaat worden. Deze kosten zijn onvermijdelijk, want het bedrijf moet flink investeren in het netwerk om het toenemende dataverkeer aan te kunnen. De toename van het mobiele verkeer is mede de schuld van de hoge verkoop van smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

T-Mobile verkocht al 800.000 iPhones

De afgelopen jaren heeft T-Mobile al meer dan 800.000 iPhones verkocht. De klanten van T-Mobile hebben in slechts een aantal jaar dus voor een enorme verkeersstroom gezorgd. T-Mobile kwam hierdoor vaak in het nieuws omdat het netwerk vaak wegviel door de grote belasting door het mobiele internet, maar inmiddels zijn de meeste problemen opgelost.

Goedkope Android-toestellen

Op dit moment is de populariteit van Android-toestellen een nieuw probleem voor de telco’s. Deze toestellen zijn namelijk betaalbaar voor een heel groot publiek, waardoor er nog meer gebruikers een beroep gaan doen op het mobiele internet. Er zal de komende tijd dus flink geïnvesteerd moeten worden in het netwerk, want de vraag naar mobiele diensten groeit explosief op dit moment.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.