T-Mobile laat je databundel verdelen over meerdere apparaten

Redactie
1 februari 2016, 15:00
2 min leestijd
T-Mobile laat je databundel verdelen over meerdere apparaten

T-Mobile heeft een nieuwe dienst genaamd MB-verdeler geïntroduceerd. Hiermee kunnen klanten de data uit hun bundel verdelen over meerdere apparaten.

Lees verder na de advertentie.

De MB-verdeler

We hebben vast allemaal wel eens gewenst dat we onze data konden gebruiken op meer apparaten dan alleen onze smartphone. Je kunt dan een persoonlijke hotspot aanmaken of een speciaal abonnement afsluiten, maar wellicht handiger is de MB-verdeler van T-Mobile. De dienst laat je de internetbundel van je smartphone gebruiken op al je mobiele apparaten waar een simkaart in kan.

t-mobile mb-verdeler

De MB-verdeler houdt in dat je slechts één bundel nodig hebt om op al je mobiele apparaten internet te gebruiken. Je krijgt een simkaart van de provider, die je dient te gebruiken op de apparaten waar je toegang wilt hebben tot het mobiele internet. Die krijg je met instructies thuis gestuurd. Volgens T-Mobile dien je in ieder geval de simkaart in het apparaat te stoppen waarmee je het wilt gebruiken, vervolgens je wifi uit te zetten en de browser te openen. Hier kun je de MB-verdeler simkaart koppelen aan jouw abonnement en bundel.

Aansluitkosten

Het aanzetten van de dienst kost eenmalig 14,99 euro (aansluitkosten) en in ruil daarvoor krijg je één of twee simkaarten toegestuurd. Bij een Stel Samen & Stel Bij-abonnement is de dienst vervolgens gratis. Bij een Basis- of ander abonnement betaal je 4,99 euro (één kaart) of 9,99 euro (twee kaarten) extra per maand.

Het is mogelijk om buiten je bundel te gaan en ook mobiel internet is mogelijk, al moet je daarvoor bijbetalen. Denk dus goed na waar en hoe je de simkaarten inzet. Extra producten zoals Travel & Surf zijn wel te gebruiken en het bijhouden van je verbruik is mogelijk via de My T-Mobile-app.

Lees het laatste nieuws over T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu