T-Mobile komt met MB-aanvuller voor mobiel internet

Rutger Otto
20 mei 2014, 10:50
2 min leestijd

Telefoonaanbieder T-Mobile lanceert vandaag haar MB-aanvuller. Daarmee kun je extra MB’s aanvragen als je over het limiet van je maandelijkse internetbundel zit.

Lees verder na de advertentie.

t-mobile mb-aanvuller klein

Klanten van T-Mobile hoeven vanaf vandaag de rest van de maand niet langer met traag internet te werken als ze over hun bundel heen zitten. De aanbieder heeft vanaf vandaag de zogeheten T-Mobile MB-aanvuller geïntroduceerd, waarmee je extra MB’s voor je mobiel kunt aanvragen voor een vast bedrag.

Extra MB’s voor vaste prijzen

Als klant vraag je extra mobiel internet aan via de mobiele pagina of via de My T-Mobile App. De prijzen staan vast. Voor 100 MB extra in de maand betaal je 2,50 euro. De kosten voor 500 MB zijn 5 euro en voor een aanvulling van 1000 MB ben je 7,50 euro kwijt. Dat moet volgens T-Mobile leiden tot meer onbezorgd gebruik van mobiel internet. De extra MB’s zijn aan te vragen voor zowel bestaande gebruikers als nieuwe klanten van T-Mobile.

Nieuwe iPhone met T-Mobile abonnement kopen

Wil je een nieuwe iPhone kopen met een T-Mobile abonnement, maar ben je op zoek naar de beste toestellen en aanbiedingen? Dan kun je met onze prijsvergelijker checken welke opties en prijzen het beste bij jou passen. Kijk op:

T-Mobile MB-aanvuller voor het behouden van snelheid

Ook komt T-Mobile ook met een verbeterde online verbruikstatus, zodat klanten in real time hun mobiele internetverbruik en kosten kunnen bijhouden. Volgens directeur Consumer Marco Kind van T-Mobile in Nederland moet de MB-aanvuller zorgen dat klanten betere grip krijgen op hun mobiele internetkosten.

“De MB-aanvuller biedt uitkomst wanneer je door je vaste maandelijkse internetbundel heen”, zegt hij. Normaal gaat dan de snelheid van je verbinding drastisch omlaag. “Je ontvangt een sms, koopt het gewenste aantal MB’s en vervolgens kun je op volle snelheid blijven internetten tot je nieuwe bundel ingaat of tot je alle MB’s uit de aanvuller hebt verbruikt.”

Klanten worden na aankoop van de MB-aanvuller gewaarschuwd bij 80 procent en 100 procent verbruik via een sms.

Lees meer T-Mobile nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen