T-Mobile komt met oneindig 4G voor 100 euro per maand

Rutger Otto
26 mei 2016, 12:44
2 min leestijd
T-Mobile komt met oneindig 4G voor 100 euro per maand

Telecomprovider T-Mobile biedt vanaf volgende maand een nieuwe databundel aan. Voor 90 euro per maand kunnen gebruikers onbeperkt van 4G gebruikmaken.

Lees verder na de advertentie.

Oneindig Online met T-Mobile

De nieuwe bundel heet ‘Oneindig Online’ en afnemers hoeven nooit meer bang te zijn om buiten de bundel te raken. het 4G-netwerk is namelijk onbeperkt te gebruiken met een mobiele telefoon. Voor tetheren is echter wel een maximum opgelegd van 20GB per maand.

Om oneindig online te zijn, moet wel 90 euro per maand betaald kosten. Daar komen maandelijkse startkosten van 10 euro bij. Vanaf 6 juni is de bundel beschikbaar bij T-Mobile. Volgens de provider heb je dan altijd de hoogste mogelijke snelheid. Dat komt neer op een downloadsnelheid van 120 MBit/s en een uploadsnelheid van 50 Mbit/s. In het buitenland kun je binnen de EU 2GB gratis gebruiken.

oneindig online

Limiet in tethering

Wil je de mobiele bundel gebruiken voor bijvoorbeeld je laptop onderweg, dan kan dat. Overschrijd je het limiet van 20GB per maand, dan wordt de snelheid teruggeschroefd voor de rest van de maand, net als bij andere T-Mobile-abonnementen het geval is. Wel zijn er MB-aanvullers te kopen, om buiten je tethering-bundel verder te gaan op 4G-snelheid.

De oplossing van T-Mobile is erg geschikt voor gebruikers die bijvoorbeeld veel livestreamen of juist veel video kijken tijdens het reizen. Videoverkeer wordt volgens T-Mobile geoptimaliseerd voor de smartphone en tablet. Dat is minimaal 480p. Volgens de provider is het verschil van die kwaliteit met full hd (1080p) op een klein scherm nauwelijks merkbaar.

Maandelijks te activeren

Oneindig Online is onderdeel van T-Mobile’s Stel Samen & Stel Bij-abonnementen, waarvoor per maand een startprijs van 10 euro per maand geldt. Er zitten dan nog geen belminuten bij. Daarvoor betaal je 2 euro voor 120 minuten in de maand, voor een tientje krijg je een onbeperkt aantal belminuten. De Oneindig-bundel kan elke maand worden ingeschakeld.

Lees meer over T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen