T-Mobile komt met compensatie voor slechte dekking
Sander Tamaëla

T-Mobile komt met een compensatie voor de mensen die last hebben van het slechte netwerk. Dit heeft T-Mobile zojuist bekend gemaakt via onderstaand nieuwsbericht. Hieruit komt naar voren dat klanten twee maanden geen kosten hoeven te betalen voor het gebruik van mobiel internet.

Klanten die aantoonbaar hinder ondervinden van de capaciteitsproblemen op het 3G netwerk van T-Mobile komen in aanmerking voor een compensatieregeling.

In diverse media is recentelijk naar voren gebracht dat T-Mobile te maken heeft met ‘filevorming’ op bepaalde, drukbezette 3G-antenne-locaties. Het grote succes van smartphones, in het bijzonder de iPhone, draagt hieraan bij. Primaire klachten van klanten zijn: het niet kunnen opzetten van een 3G-verbinding voor mobiel internet. T-Mobile benadrukt dat het 2G spraak- en datanetwerk naar behoren functioneert.  Uiteraard doet T-Mobile er alles aan om haar klanten binnen de toegezegde termijn van 2 a 3 weken weer een goede dienstverlening op het 3G netwerk te bieden. Er wordt dag en nacht gewerkt aan de uitbreiding van de capaciteit op het 3G netwerk. Daarnaast is de expansie van het 3G netwerk met nieuwe antenne-locaties in volle gang, meer dan de helft van de voor 2010 geplande antenne-locaties is al succesvol in het netwerk geactiveerd.

Klanten die aantoonbaar hinder van deze problemen hebben ondervonden (en een formulier op de internetpagina hebben ingevuld) zal T-Mobile tegemoet komen. Er wordt deze klanten 2 maanden geen kosten in rekening gebracht voor mobiel internet, 1 maand voor het ongemak plus 1 maand bonus.

Voor meer informatie: www.t-mobile.nl

Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je een formulier op de website van T-Mobile invult. Zonder dit te doen maak je geen aanspraak op de twee gratis maanden mobiel internet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.