De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Nog steeds geen oplossing voor T-Mobile-klanten met problemen iPhone 8 en X

Lars Paijmans
6 augustus 2018, 9:00
1 min leestijd
Nog steeds geen oplossing voor T-Mobile-klanten met problemen iPhone 8 en X

Sommige eigenaren van een iPhone 8 of iPhone X die een abonnement hebben bij T-Mobile, ervaren al sinds de release van de apparaten verbindingsproblemen.

T-Mobile iPhone-problemen blijven aanhouden

Al meerdere malen hebben klanten van T-Mobile aan de bel getrokken over dit probleem, dat een maand voor de komst van de nieuwe 2018 iPhones nog steeds niet opgelost is. Sinds oktober 2017 bestaat de kans dat gesprekken spontaan wegvallen, of gebruikers zelfs helemaal geen nieuw telefoongesprek meer kunnen opstarten.

T-Mobile iPhone-problemen

T-Mobile zei eerder dit jaar dat slechts 0,3 procent van alle iPhones met het probleem te maken heeft. Al wordt er op het forum van de provider met honderden reacties over het probleem geklaagd. Ook op ons originele bericht uit januari 2018 staan inmiddels 17 reacties van mensen die het probleem herkennen en er zelf last van zeggen te hebben. T-Mobile wil tegenover NU.nl niet zeggen of dit aantal nu nog steeds 0,3 procent bedraagt. Ondertussen geeft ook Apple in binnen- en buitenland geen reactie op vragen over dit probleem.

Dat maakt het lastig om te achterhalen waar het probleem precies zit. Is het een fout van T-Mobile dat verbindingen niet overweg kunnen met de nieuwe hardware van de iPhone 8 en iPhone X? Of ligt het probleem bij Apple die hardwarematige een blunder gemaakt heeft? De klanten blijven in ieder geval achter zonder duidelijkheid en of er nog gewerkt wordt aan een oplossing.

Een tussenoplossing van T-Mobile

De enige oplossing die T-Mobile geeft is om de iPhone om te ruilen voor een andere iPhone. Hiervoor moet het verbindingsprobleem wel eerst worden bevestigd, en bestaat de kans dat de nieuwe iPhone hetzelfde mankement vertoont. Als je de iPhone niet direct bij T-Mobile hebt gekocht, benadrukt de provider dat je naar het originele aankooppunt moet gaan om daar te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bron: NU.nl
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen