T-Mobile: Nieuwe info over iPhone 3G S en opening iPhone blog & twitter kanaal
Redactie

T-Mobile heeft vanochtend nieuwe informatie vrijgegeven over de introductie van de iPhone 3G S. De iPhone 3G S is vanaf 26 juni onder andere verkrijgbaar bij T-Mobile (80 shops & online). Op 17 juni komt de software update met OS 3.0 beschikbaar via iTunes voor bestaande iPhone klanten. Tevens opent T-Mobile wederom een eigen iPhone blog.

iPhone 3G S ook verkrijgbaar bij andere GSM Shops

De iPhone 3G S in combinatie met een T-Mobile abonnement zal ook verkrijgbaar zijn bij:de Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl.

T-Mobile opent iPhone blog en eigen twitter kanaal

t-mobile iphone3g s

Om op de hoogte te blijven van de actuele informatie rondom de iPhone 3G S heeft T-Mobile het eigen iPhone blog wederom geopend en is er een speciaal twitter kanaal ingericht. Ook is er een iPhone minisite ingericht waar allerhande informatie over de iPhone 3G S te vinden is. Op het iPhone 3G S FAQ binnen de minisite wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen rondom de iPhone 3G S.

Bezoekers van het weblog kunnen hier hun reactie achterlaten en hun ervaringen met het populaire toestel en de software update delen met het publiek.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Tijn

  zou het toch wel leuk zijn als t-mobile met een actie komt voor de mensen die nu de iphone hebben maar graag de nieuwe willen.

  Ik teken gerust voor nog een jaar extra.. Wil dan zelfs nog wel 50 eutjes dokken voor dat ding ook.

 • Acopco

  Vind het wel jammer dat ze eigenlijk nu zo vroeg met een neiuwe komen nu iedereen nog zo ong. 1 jaar te gaan heeft met de 3G abbo.

  Maar aan de andere kant hoop ik toch ook dat ze met een actie komen bij T-mobile om op een of andere manier alleen dat toestel los te kopen maar dan alleen als je al een Iphone 3G abbonement hebt lopen.

  Zou geweldig zijn zou wel 150 of dat het gaat kosten neerleggen voor het lost toestel en dan gewoon oude (3G) sim erin en klaar! Als ie al in Amerika weer 199$ gaat kosten zou het toch mooi zijn om het lost te kounnen kopen hier voor 150 van mijn part ook meer want halen ga ik hem zeker =P alleen ik wil hem meteen!

 • joris

  waarom zou je zo graag die nieuwe willen dan? ik bedoel de enige nieuwe feature is dat digitale kompas en een wat snellere processor. De rest zijn allemaal firmware vernieuwingen. Ja tenzij je natuurlijk 32 gb wilt hebben, maar verder kan ik me geen reden bedenken om er geld aan uit te geven

 • Arjen

  Sorry hoor, ik snap echt het enthousiasme voor de 3GS niet, want de upgrade tov de 3G is werkelijk (beschamend en teleurstellend) marginaal. Hebben ze daar een jaar over gedaan?? Doch het werd gebracht alsof de graal was ontdekt…
  Mijn sonyericssonnetje maakt al ruim 3 jaar video’s!

  Wat ik wel erg interessant vind, is de enorme hoeveelheid apps die er zijn. Dat is mogelijk wel bepalend voor de keuze voor een nieuw toestel.
  Een concurrent waar ik mede belangstelling in heb (Samsung met zo’n prachtig amoled scherm) heeft dat gewoon niet.

  Maar al die mensen die steeds weer blind vallen voor de Apple marketing…volslagen onbegrijpelijk.

 • robert

  het kompas maakt wel veel nieuwe apps mogelijk, ik had daarnaast graag een beter cam gezien, maar verder wil ik hem wel.. het is echt niet alleen marketing, het is een bewezen goed product met veel apps en een geweldige interface 🙂

 • Tijn

  ben het ergens toch wel met arjan eens. Echt SUPER veel nieuws zit er niet in en met 3.0 moet als het goed is de normale ook weer wat zneller worden.

  Alleen die hogere snelheid HSDPA verbinding zou leuk zijn. Vind namelijk dat 3g/hsdpa helemaal zo snel niet…

 • Arjen

  Overigens…zat net de abo-prijzen van T-Mobile te bekijken die ze in een pdfje op hun site hebben…wat een belachelijk hoge prijzen zeg! Absurd!

  Je hoort dan ook niet dat de telcoms last hebben van de crisis…