T-Mobile: Nieuwe info over iPhone 3G S en opening iPhone blog & twitter kanaal
Redactie

T-Mobile heeft vanochtend nieuwe informatie vrijgegeven over de introductie van de iPhone 3G S. De iPhone 3G S is vanaf 26 juni onder andere verkrijgbaar bij T-Mobile (80 shops & online). Op 17 juni komt de software update met OS 3.0 beschikbaar via iTunes voor bestaande iPhone klanten. Tevens opent T-Mobile wederom een eigen iPhone blog.

iPhone 3G S ook verkrijgbaar bij andere GSM Shops

De iPhone 3G S in combinatie met een T-Mobile abonnement zal ook verkrijgbaar zijn bij:de Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl.

T-Mobile opent iPhone blog en eigen twitter kanaal

t-mobile iphone3g s

Om op de hoogte te blijven van de actuele informatie rondom de iPhone 3G S heeft T-Mobile het eigen iPhone blog wederom geopend en is er een speciaal twitter kanaal ingericht. Ook is er een iPhone minisite ingericht waar allerhande informatie over de iPhone 3G S te vinden is. Op het iPhone 3G S FAQ binnen de minisite wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen rondom de iPhone 3G S.

Bezoekers van het weblog kunnen hier hun reactie achterlaten en hun ervaringen met het populaire toestel en de software update delen met het publiek.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.