T-Mobile introduceert nieuwe persoonlijke abonnementen
Wouter Nijsen

T-Mobile introduceert vandaag nieuwe modellen voor abonnementen waardoor gebruikers een meer persoonlijk abonnement kunnen samenstellen. De automatische koppeling tussen MB’s en belminuten wordt stopgezet.

Het telecombedrijf wil stoppen met de ‘oude abonnementsvormen’ en een nieuw model introduceren waar klanten hun abonnement kunnen samenstellen op basis van eigen gebruik. Het nieuwe abonnement is in vier stappen samen te stellen en daarnaast maakt T-Mobile een einde aan de onverwachte extra kosten voor mobiel internet in het binnen- en buitenland.

T-Mobile: specificaties abonnementen nog niet bekend

Ook  kunnen alle klanten met de nieuwe abonnementsvormen onbeperkt sms’en maar ook whatsappen en posten via een internetverbinding met lagere snelheid. Elk abonnement biedt voortaan toegang tot internet in Nederland met een basissnelheid van 64kb/s. Travel & Surf wordt tevens standaard geactiveerd. Deze dienst zorgt ervoor dat klanten in het buitenland eenvoudig en veilig een dag- of weekpas kunnen kopen voor internetgebruik.

Bij de keuze Stel Samen stelt je als klant in vier eenvoudige stappen een abonnement samen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen MB’s en geen minuten te kopen. Volgens T-Mobile zijn alle soorten combinaties zijn mogelijk. Naast Stel Samen kun je ook kiezen voor Samengesteld, waarbij klanten een standaard abonnement met korting krijgen.

→ T-Mobile iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

De nieuwe abonnementen van T-Mobile, die ook beschikbaar zijn voor ondernemers, zijn vanaf 13 mei 2013 verkrijgbaar. Kijk op de T-mobile iPhone aanbiedingen pagina voor meer informatie over T-mobile abonnementen met een nieuwe iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.