De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

T-Mobile maakt onbeperkt sms’en in heel Europa gratis

Rutger Otto
12 januari 2015, 14:03
1 min leestijd
T-Mobile maakt onbeperkt sms’en in heel Europa gratis

Provider T-Mobile Nederland heeft aangekondigd dat sms’en in de Europese Unie bij nieuwe abonnementen gratis wordt. Ook kunnen klanten tot 120 minuten vanuit hun Nederlandse bundel bellen in de hele EU.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile in Europa

T-Mobile maakte dat maandag bekend tijdens een eigen evenement. Sms’en en gebeld worden in de Europese Unie wordt helemaal gratis. De eerste twee uur dat je als klant zelf belt, betaal je gewoon uit je bundel en dus niet extra. Voor mobiel internet blijven de roamingkosten voorlopig nog wel gehandhaafd. Volgens de consumentendirecteur Marco Kind worden deze kosten later ook afgeschaft.

De veranderingen gelden voor nieuwe abonnementen die ingaan per 19 januari. Ook bestaande klanten kunnen overstappen naar de nieuwe abonnementen, maar of dat geldt voor iedereen is nog niet bekend.

t-mobile in europa

Nieuwe bundels van T-Mobile

De nieuwe bundels van T-Mobile werden eind december 2014 al aangekondigd door T-Mobile. Dankzij de Stel Bij-bundels krijgen klanten een stuk meer vrijheid over hun bel- en internetbundel. Afhankelijk van hoeveel klanten denken te verbruiken, kunnen ze de bundel maandelijks veranderen. De prijs wordt daarop aangepast: goedkoper bij kleinere bundel en duurder bij meer verbruik. Ook krijgen klanten de keuze om een toestel bij een abonnement in één keer te betalen of via een maandelijkse betaling.

Lees meer over T-Mobile

Via: Nu.nl
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu