T-Mobile haalt uit naar KPN

Sinds deze week is de iPhone 4 te koop bij verschillende providers in Nederland. Tot voor kort was T-Mobile de enige aanbieder in Nederland, maar het bedrijf heeft het alleenrecht verloren door de verlopen deal met Apple. KPN en Vodafone doen op dit moment van alles om klanten te winnen met het toestel, maar T-Mobile is vandaag ook weer goed bezig met adverteren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Databundels

De i-abonnementen bij T-Mobile bevatten altijd een onbeperkte databundel. Dit betekent dat je elke maand oneindig kan internetten over het mobiele netwerk van T-Mobile. De nieuwe abonnementen van KPN en Vodafone bevatten echter een databundel met een limiet. Als je over je databundel heen gaat, betaal je een vaste prijs per mb, en dus kan dit een nare verrassing zijn aan het eind van de maand.

Advertenties in gratis kranten

KPN en Vodafone adverteerden maandag erg veel in gratis én betaalde kranten. KPN gebruikte hierbij de slagzin ‘Want zo’n iPhone verdient toch een topnetwerk?’. Hiermee probeert het bedrijf klanten te winnen door T-Mobile te slim af te zijn, want er zijn erg vaak klachten over het netwerk van deze telco.

T-Mobile plaatste vandaag een advertentie met de tekst ‘Want zo’n iPhone verdient toch een abonnement met onbeperkt internet?’. Dit is duidelijk een antwoord op de advertentie die  KPN maandag plaatste.

Nu is het weer de beurt aan KPN. Wat zal KPN nu als slogan kunnen gebruiken?

Via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.