T-Mobile onthult Go Unlimited: onbeperkt data en bellen voor een vast bedrag per maand

Lars Paijmans
10 januari 2017, 9:44
2 min leestijd
T-Mobile onthult Go Unlimited: onbeperkt data en bellen voor een vast bedrag per maand

T-Mobile schudt vandaag eigenhandig de telecommarkt op. Met het nieuwe T-Mobile Go Unlimited-abonement kun je onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Zowel in Nederland als een deel van de Europese Unie.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile Go Unlimited: alles onbeperkt

Met het nieuwe T-Mobile Go Unlimited abonnement doet T-Mobile een interessant voorstel: een tweejarig abonnement voor 35 euro per maand, waarbij het bellen- en sms’en onbeperkt is in heel de Europese Unie. Het interessantst is echter de onbeperkte mobiele databundel in Nederland. Deze internetbundel kun je tot 60 dagen per jaar in de Europese Unie gebruiken, de overige 305 dagen krijg je 10GB data per maand.

T-Mobile GO Unlimited

Voor de reizigers onder ons lanceert T-Mobile daarnaast een speciaal GO Unlimited EU + USA-abonnement. Zoals de naam al doet vermoeden is deze bundel bedoeld voor mensen die regelmatig in de Verenigde Staten komen. Voor 60 euro per maand kun je ook in de VS deze bundel gebruiken. De T-Mobile Go Unlimited abonnementen zijn alleen beschikbaar als sim only-abonnement voor een periode van twee jaar. Vooralsnog is er geen abonnement van een jaar beschikbaar.

De kleine lettertjes

Hoewel dit abonnement daadwerkelijk onbeperkt mobiel internet aanbiedt, heeft T-Mobile er wel voor gezorgd dat je er niet onbeperkt enorme bestanden mee gaat downloaden. Iedere dag krijg je namelijk 5GB data om op te maken, daarna moet je steeds een extra bundel activeren van 1GB. Dit kun je onbeperkt doen en kost niets extra, maar het voorkomt wel dat mensen dit abonnement misbruiken om gigantische bestanden te downloaden.

Naast het onbeperkte abonnement kun je ook voor de Go Up en Go Next bundel kiezen. Deze hebben respectievelijk een 10GB en 5GB bundel voor 28 en 24 euro per maand. Het nieuwe T-Mobile abonnement met onbeperkt internet kun je vanaf maandag 16 januari bestellen. Dit betekent ook dat de andere providers in Nederland nog een dag of vijf hebben om met een concurrerende deal te komen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: T-Mobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu