“T-Mobile gaat iPhone prijzen verhogen”
Redactie

iPhoneclub heeft via twee tipgevers vernomen dat de prijzen van de iPhone bij T-Mobile verhoogd gaan worden. Deze informatie is te zien voor telecomdealers op dealer.t-mobile.nl. Sinds gisteren is bekend dat ook telecomaanbieders Vodafone en KPN de iPhone binnenkort gaan leveren. De verhoging van de prijzen zal daar ongetwijfeld mee te maken hebben.

Zoals het lijkt is het niet meer mogelijk om vanaf 1 november een iPhone gratis te bemachtigen. Het goedkoopste model iPhone 4 (16 GB) zal €229,95 gaan kosten en de prijzen voor de iPhone 3GS blijven hetzelfde.

Toch is het gek dat T-Mobile zijn prijzen verhoogt met in het ergste geval wel €100. Aangezien Vodafone en KPN gisteren bekend hebben gemaakt dat zij de iPhone 4 ook gaan leveren èn T-Mobile verhoogt de prijzen zal dit betekenen dat deze twee nieuwelingen een nog hogere prijs gaan vragen voor het toestel.

Dus als deze geruchten waar zijn en je wilt een iPhone 4, dan kun je maar beter snel een iPhone 4 aanschaffen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Digital

  Toch belachelijk dat de prijzen omhooggegooid worden.
  Als de iPhone nou SIMlockvrij zou zijn, oke.

  Ben ik blij dat ik mn 3GS gratis heb gehad.

  Maar ja, mensen zullen het er wel voor over hebben.
  Pre voor T-Mobile is dan weer dat zowel KPN als Vodafone op minuten afronden.
  Nadeel voor T-Mobile is de slechte dekking…

 • Furdee

  Onzin mensen, laat je niet gek maken. Dit doen ze om een run te creëren op de IPhone 4 omdat de nieuwe en verbeterde versie in het eerste kwartaal van 2011 verschijnt en ze niet met de oude toestellen willen blijven zitten, zoals dat gebeurde toen de 3GS uitkwam en niemand nog omkeek naar de 3G. Al het goede komt naar hen die wachten. Wees geduldig en haal volgend jaar de verbeterde iPhone 4 voor waarschijnlijk nog minder geld ook.

 • Don Juan

  Lijkt mij ook grote onzin, zit toch totaal geen logica achter? lijkt me eerder een stunt van t-mobile zelf om nog zoveel mogelijk iphones te verkopen voordat de concurrenten het gaan aanbieden..

 • Claudia

  Ik betaal liever iets meer bij KPN of Vodafone, dan dat ik bij tmobile een iphone haal. Er liep een bestelling vanaf 9 september, maar bij tmobile is het blijkbaar erg lastig om een orderbevestiging te versturen, nummerbehoud formulier door te sturen e.d. Dus die iphone mogen ze wat mij betreft ergens in stoppen waar het daglicht niet komt. Blijf ik lekker bij Telfort.

 • Yoeri Boven

  @Furdee Waar baseer je dat op? De iPhone komt al een aantal jaren traditiegetrouw in juni/juli. Ook zal er geen nieuwe iPhone 4 komen omdat Apple antennagate ontkent.

 • Don Juan

  Ik las inderdaad ook dat er een vernieuwde Iphone uit gaat komen begin 2011. Reden was ondermeer om de google en microsoft telefoons bij te houden dacht ik..

 • Furdee

  @yoeri boven Als je goed had gelezen had je gezien dat het niet een nieuwe maar een verbeterde versie zal worden met een andere, meer traditionele uitvoering van de antenne. Je moet sowieso nooit de eerste uitvoering van een Apple telefoon of welk ander produkt dan ook kopen. Die barsten van de kinderziektes en daar word je niet happy van. Ik zeg wacht tot februari, mischien maart omdat de witte in januari komt, dan komt de verbeterde versie en dan is iedereen die nu met een tweejarig contract zit opgescheept met een verouderd toestel.

 • Choco

  @yoeri: je hebt helemaal gelijk!
  @furdee & don juan: Flauwekul!!!
  Het free-case programma is gestopt, omdat Apple heeft ontdekt dat het nog minder ernstig is dan ze dachten;

  ” We now know that the iPhone 4 antenna attenuation issue is even smaller than we originally thought. A small percentage of iPhone 4 users need a case, and we want to continue providing them a Bumper case for free. For everyone else, we are discontinuing the free case program on all iPhone 4s sold after September 30, 2010. We are also returning to our normal returns policy for all iPhone 4s sold after September 30. Users experiencing antenna issues should call AppleCare to request a free Bumper case. ”

  Apple laat een hoop steken vallen, maar ze laten niet eerst bovenstaand bericht uit gaan, om vervolgens toch met een aangepast model aan te komen. Onzin dus.

 • Cor

  Misschien om de verkopen NU te stimuleren en nog even vlug klanten binnen te halen voordat KPN en Vodafone dat straks gaan doen? Daar zijn geruchtenmachines voor om dit soort marktbewegingen te veroorzaken 😉

 • Furdee

  @Choco Wait and see.

 • Morpy

  Ik denk dat Cor gelijk heedt. Nu bekend maken dat de prijzen omhoog gaan houdt in dat veel mensen nu alvast eentje bestellen bij T-Mobile… die gaan dus neit meer naar KPN of Vodafone toe. Slimme actie… wanneer de prijzen bij KPN en Vodafone bekend worden kan T-Mobile altijd weer acties in het leven roepen om toch concurrerend te blijven. Ik zeg: goeie marketing! Nu nog leveren dat ding!