Nieuwe T-Mobile databundel met 10GB geïntroduceerd
Gijs Ettes

Vandaag is een nieuwe T-Mobile databundel met 10GB geïntroduceerd door de provider. De databundel is, net als het 4G-netwerk van T-Mobile, vanaf 18 november beschikbaar.

T-Mobile is naar eigen zeggen de eerste provider in Nederland met een permanente 10GB databundel. Deze is beschikbaar bij T-Mobile Stel Samen en is vanaf 18 november te bestellen. Alle klanten stappen bij de provider gratis in op 4G, mits ze een geschikt toestel hiervoor hebben.

Het 4G-netwerk wordt ondersteund door de iPhone 5S, iPhone 5C en de iPhone 5. Met 4G van T-Mobile kan een snelheid tot 50 Mbps behaald worden en de precieze prijs van de databundel wordt begin november bekendgemaakt.

Nieuwe T-Mobile databundel met 4G

 T-Mobile databundel 4GVanaf 18 november kunnen klanten van T-Mobile in Amsterdam, Rotterdam, delen van Den Haag en Utrecht het nieuwe 4G-netwerk gebruiken. De provider wil eind 2014 80 procent van zijn klanten toegang bieden tot 4G.

→ T-Mobile iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

T-Mobile-klanten kunnen op deze site zien wanneer 4G bij hen beschikbaar komt. Hier zijn ook de maximumsnelheden van het 4G-netwerk te vinden.

Ben je nog opzoek naar een nieuwe iPhone met 4G. Neem dan een kijkje op de iPhone 5S kopen of iPhone 5C kopen pagina’s voor de beste T-Mobile iPhone aanbiedingen en ons koopadvies.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.