T-Mobile biedt toegang tot muziekdienst Deezer via je iPhone
Redactie

Met ingang van 4 juni 2012 heb je de mogelijkheid om met je iPhone als abonnee van T-Mobile toegang te krijgen tot Deezer. Deze muziekdienst beschikt over een aanbod van achttien miljoen nummers.

Twee opties

Je kunt gebruikmaken van de dienst Deezer voor een bedrag van 5,95 euro per maand of voor 9,95 euro per maand. Bij de goedkoopste optie wordt de dienst gekoppeld aan de rest van je abonnementsduur van T-Mobile. Bij de tweede optie kun je gebruikmaken van de maandelijkse opzegbaarheid. De kosten van de dienst zullen bij beide opties via je abonnement in rekening worden gebracht.  De vaste bundel is uitsluitend beschikbaar bij iSmart, iSmart Sim Only, Smart Plus Sim Only en Smart Plus abonnementen. Bovendien moet je abonnement dan nog twaalf maanden doorlopen.

Geen extra databundel

T-Mobiel biedt toegang tot de muziekdienst Deezer, maar geeft daarbij geen extra databundel. Dat is bijvoorbeeld wel het geval bij KPN, waar abonnees voor een bedrag van 10 euro per maand een Spotify abonnement kunnen krijgen met 500 MB extra data. T-Mobile waarschuwt dan ook niet voor niets dat zestig minuten gestreamde muziek data overeenkomt met 60 MB dat uit de huidige bundel verbruikt wordt.

Heb je een iPhone abonnement bij T-Mobile en wil je een ruime keuze uit muziek, dan is de combinatie met de muziekdienst Deezer zeker een te overwegen optie.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.