T-Mobile 4G heeft ruim een kwart miljoen gebruikers
Roel van Hout

T-Mobile laat vandaag weten dat er al 270.000 mensen gebruikmaken van het T-Mobile 4G netwerk.

Het aantal van 270.000 gebruikers is behoorlijk voor een netwerk dat pas sinds medio november beschikbaar is. Dat heeft een reden: T-Mobile biedt gratis 4G aan klanten met een geschikt toestel aan, in tegenstelling tot de andere grote providers.

→ Check ons overzicht voor het beste iPhone 5 abonnement!

T-Mobile 4GT-Mobile laat weten dat ongeveer 450.000 klanten een toestel hebben dat werkt met 4G, maar die wonen nog niet allemaal binnen het bereik van het nieuwe netwerk, dat pas in 2015 landelijk dekkend zal zijn. Op dit moment vallen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en omgeving binnen het gebied waar T-Mobile 4G beschikbaar is. Eind 2014 moet 80 procent van Nederland aangesloten zijn, maar in het hoge noorden en oosten is het nog iets langer wachten.

De beste aanbiedingen voor een iPhone met T-Mobile 4G

Het 4G netwerk van T-Mobile werkt met de iPhone 5, de iPhone 5C en de iPhone 5S. De iPhone 4S en ouder zijn helaas niet in staat tot het ontvangen van 4G. Ben je nog niet in het bezit van één van die toestellen? iPhoned heeft een handig overzicht voor je gemaakt van waaruit een iPhone 5S kopen of iPhone 5C kopen direct mogelijk is. Bekijk daar dus vooral de beste T-Mobile iPhone aanbiedingen!

→ T-Mobile iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.