‘Swype’ nu ook op de iDevices
Redactie

Samsung maakt op sommige toestellen al enige tijd gebruik van ‘Swype’. Hiermee kan de gebruiker met een vloeiende vingerveeg woorden invoeren op zijn telefoon. Een woordenboek herkent het woord dat de gebruiker wil invoeren. Deze week is een beta van ‘Swype’ in Cydia verschenen, en dus kunnen de iOS-gebruikers nu ook gebruikmaken van deze experimentele invoermethode.

Beperkingen van ‘Swype for iOS’

‘Swype for iOS’ bevindt zich op dit moment nog in beta-fase. Dit is duidelijk te merken als je al gebruik maakt van de modificatie, want er is bijvoorbeeld nog geen Nederlands woordenboek in gebruik te nemen. Daarnaast werkt ‘Swype’ alleen in de standaard applicaties van iOS. Even iets op Facebook plaatsen met de nieuwe invoermethode gaat dus niet werken.

Ben je toch al benieuwd naar de beta van ‘Swype for iOS’? Voeg dan ‘http://wynd.x10.mx’ toe als repo in Cydia, en download de modificatie. De ontwikkelaars zijn nog steeds volop bezig met de ontwikkeling van de modificatie, en dus kunnen we de komende tijd veel updates verwachten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.