Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Zo bekijk je de Super Bowl via iOS of Mac in Nederland

Rutger Otto
1 februari 2015, 14:09
2 min leestijd
Zo bekijk je de Super Bowl via iOS of Mac in Nederland

Vannacht nemen de New England Patriots en de Seattle Seahawks het tegen elkaar op in de 49ste Super Bowl. Er zijn een aantal manieren om hét Amerikaanse sportevenement van het jaar via iOS of Mac te bekijken. Lees snel welke.

Lees verder na de advertentie.

Fox Sports

De tv-zender Fox Sports zendt de wedstrijd vannacht live uit met Nederlands commentaar. Super Boxl XLIX start om 00.30 uur en is dan ook via de Fox Sports Live-app te bekijken voor iPhone of iPad. Je hebt daarvoor wel een Fox Sports International abonnement nodig. Dat kost 12,95 euro en is maandelijks op te zeggen. Natuurlijk kun je de wedstrijd ook op je Mac streamen. Daarnaast hebben de apps van Fox Sports AirPlay ondersteuning, dus kun je beelden naar de tv streamen. Dat geldt ook voor mensen met een Chromecast.

FOX Sports NL

Eredivisie

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
super bowl ios

NFL Game Pass

Een iets goedkopere oplossing is de NFL Game Pass. Met die app kijk je live en met Amerikaans commentaar naar de wedstrijd. Je moet er alsnog voor betalen, maar via een speciaal Super Bowl abonnement betaal je eenmalig 9,99 euro. Daarmee kun je vannacht de Super Bowl en voorbeschouwing bekijken en krijg je toegang tot de wedstrijden van de vorige vier jaar. Je kunt ze tot 11 februari 2015 bekijken. Via Airplay is het mogelijk om beelden naar de Apple TV te streamen, of je kijkt via Mac.

Super Bowl iOS reclames

Dit jaar kun je tijdens de Half Time Show naar Katy Perry kijken, maar kiezen voor YouTube kan ook. Via AdBlitz kun je alle reclames rond de Super Bowl zien. Adverteerders pakken altijd enorm uit en gooien er miljoenen dollars tegenaan om tussen andere reclames op te vallen. YouTube organiseert dit jaar live een alternatieve show met meer dan 20 bekende YouTubers en muzikanten die je van vermaak voorzien. In 1984 zond Apple misschien wel zijn bekendste reclamespotje ooit uit. Of het bedrijf dit jaar ook weer een filmpje heeft, is niet bekend.

Apple 1984 Super Bowl Commercial Introducing Macintosh Computer (HD)

Lees meer over apps

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu