Straks ook iPhone kopen in Apple Store in Den Haag

Redactie
5 december 2012, 7:29
1 min leestijd
Straks ook iPhone kopen in Apple Store in Den Haag

Op dit moment is er in Nederland alleen fysiek de mogelijkheid om een iPhone of andere Apple producten te kopen in Amsterdam. Daar komt echter verandering in, want er wordt een gigantisch grote Apple Store in Den Haag geopend.

Lees verder na de advertentie.

Haagse Passage

De tweede vestiging van de Apple Store in Nederland zal in de Haagse Passage in Den Haag worden ondergebracht. De Apple Store zal op de plek komen waar nu de grootste boekwinkel van de stad is gevestigd, maar de panden naast deze boekwinkel zijn inmiddels ook al in het bezit van Apple. Dat wijst er dus op dat er inderdaad een gigantische winkel zal ontstaan in de vorm van een megastore. De tweede vestiging zal dan ook een stuk groter worden dan de eerste Nederlandse Apple Store aan het Leidsepein in Amsterdam.

Toplocatie

Met de vestiging in de Haagse Passage kan er gesproken worden over een toplocatie voor de Apple Store in Den Haag. Er wacht een grotere oppervlakte dan de vijfentwintighonderd vierkante meter waar de vestiging in Amsterdam gebruik van maakt.. Overigens werd in november al gesproken over meer vacatures voor Apple personeel en het blijkt dat mensen die eerder gesolliciteerd hadden naar een baan bij de vestiging in Amsterdam onlangs zijn benaderd voor functies in andere steden, waaronder Den Haag.

Apart detail is dat Apple bedongen zou hebben dat de grote kerstboom in de passage niet meer mag worden opgezet op het moment dat Apple Store in de Haagse Passage in bedrijf is.

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen