Logitech introduceert drie valbestendige cases voor de iPad

Gijs Ettes
15 juli 2015, 13:21
2 min leestijd
Logitech introduceert drie valbestendige cases voor de iPad

Logitech heeft een drietal valbestendige cases voor de iPad aangekondigd onder het nieuwe Logi-label. De stevige hoesjes moet ervoor zorgen dat de tablet een val van 1,8 meter op een harde ondergrond overleeft.

Lees verder na de advertentie.

Drietal stevige iPad cases van Logi

De Logi BLOK Protective Shell is een beschermende case voor de iPad Air 2 en alle versies van de iPad mini en wordt gekenmerkt door eenvoudig ontwerp en een gewicht van 165 gram (iPad Air 2) of 126 gram (iPad mini). De rechthoekige case is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 39,99 euro.

De Logi BLOK Protective Case is vergelijkbaar met de Shell, maar beschermt ook het scherm van de iPad (alleen de Air 2). Bovendien is de case voorzien van een verstelbare houder met een scharnier, wat handig is bij het bekijken van foto’s en video’s. De iPad hoes is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de Shell, maar met 69,99 euro wel een stuk duurder.

Heb je een iPad Air 2 en behoefte aan een beschermende case met een ingebouwd toetsenbord, dan is de Logi BLOK Protective Keyboard Case het overwegen waard. Ook deze heeft een verstelbare houder en het toetsenbord is draadloos en los te koppelen. Handig is de extra rij iOS-sneltoetsen die ervoor zorgt dat je sneller door de interface zoeft. De toetsenbordcase kost 129,99 euro en wordt geleverd in de kleuren zwart en blauwgroen/blauw.

logitech ipad cases

Logitech geeft aan dat de stevige iPad cases waarschijnlijk vanaf volgende maand beschikbaar worden in Nederland.

Logitech over de nieuwe Logi-cases

“De iPad is een krachtig en veelgebruikt apparaat dat ook vaak beschadigd raakt, of gebruikers zijn hier juist bang voor. Hierdoor halen ze niet alles uit het gebruik van de tablet”, zegt Michele Hermann, vice-president mobility bij Logitech. “Tot nu toe betekende het beschermen van je iPad tegen vallen het wegstoppen van het apparaat in een flinke case. Hiermee doe je het uiterlijk en de mobiliteit van de iPad tekort. Om de meest gevoelige onderdelen van de iPad optimaal te beschermen zonder hier een al te grote case voor te ontwikkelen, hebben onze ontwerpers samengewerkt met verschillende materiaaldeskundigen. Dankzij onze nieuwe Logi BLOK-familie hoeven gebruikers niet langer te kiezen tussen bescherming van de iPad en een mooi vormgegeven case die het mogelijk maakt alle functionaliteiten van de tablet optimaal te benutten.”

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air 2
Apple iPad Air 2

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu