Steve Wozniak spot met verloren prototype
Redactie

De afgelopen weken is er veel uitgelekt over de iPhone 4G. Het bleef niet bij geruchten, maar Apple bevestigde zelfs dat de gevonden iPhone die er anders uitzag inderdaad een prototype was en dat het toebehoorde aan Apple.

Steve Wozniak

Steve Wozniak is een van de drie oprichters van Apple, samen met Steve Jobs en Ronald Wayne richtte hij Apple op. Hij mag wel bijna 60 jaar oud zijn, maar geliefd is hij nog. Hij reageert altijd op fanmail en komt regelmatig voor Apple in de publiciteit.

Spot

Wozniaks naam wordt wel eens afgekort als, Woz. Nou, deze Woz heeft onlangs de spot gedreven met het verliezen van het prototype.

Er is een foto van hem op internet, hij heeft een t-shirt aan met een grappige tekst en een leeg flesje bier aan zijn mond terwijl hij zijn iPhone in de andere hand vast heeft.

De grap van Wozniak

 

Misschien heb je de grap al meteen door, maar hier een uitleg voor de mensen die het nog niet snappen. De werknemer van Apple die het prototype verloor had kort daarvoor op Facebook gemeld dat hij erg van Duits bier houdt (vandaar dat bierflesje). 
Op zijn T-shirt staat de volgende tekst:

Ik ging drinken met Gray Powell en alles wat ik kreeg was een lelijk iPhone prototype.

Gray Powell is de werknemer die het prototype heeft verloren in de bar. 

Via: MacGasm

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.