Steve Wozniak krijgt mogelijk eigen realityserie
Wouter Nijsen

Mede-oprichter van Apple Steve Wozniak maakt naar verluidt een opmerkelijke stap met zijn een eigen realityserie. ‘The Woz’ zal voornamelijk gaan over futuristische gadgets.

Steve Wozniak realityserie

Steve Wozniak realityserieVolgens Gizmodo is Wozniak bezig met het maken van een eigen realityserie. Hierbij heeft de medeoprichter van Apple de hulp gevraagd van Kari Byron (zie foto hiernaast), bekend van de populaire televisieserie Mythbusters.

In de realityserie, die ‘The Woz’ moet gaan heten, reizen Wozniak en Byron de wereld rond om futuristische gadgets te testen. In een kort persbericht staat dat de serie het publiek kennis moet laten maken met science fiction die al snel realiteit wordt. Meer is er helaas nog niet bekend over de realityserie van Wozniak.

Meer over Steve Wozniak

Steve WozniakSteve Wozniak richte in 1970 samen met Steve Jobs Apple op. Hij bleef tot 1983 in dienst en verliet het bedrijf uit Cupertino daarna als grootaandeelhouder. Sindsdien is de vriendschap met Steve Jobs én Apple behoorlijk afgezwakt. Wozniak komt tegenwoordig regelmatig in het nieuws om kritiek te uiten op zijn oud-werkgever.

Enkele weken geleden gaf hij bijvoorbeeld aan dat de iPhone 6 veel eerder uitgebracht had moeten worden, zodat het een groter marktaandeel gehad zou hebben. Ook gaf hij aan niet te zitten wachten op de Apple Watch en hij noemde het zelfs een ‘luxe fitnessband’. Wel denk Wozniak dat het slimme horloge functioneler is dan andere smartwatches en daarom best een succes zou kunnen worden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.