Steve tegen studente: leave us alone
Redactie

De studente journalistiek Chelsea Isaacs moest van haar docent een verslag schrijven over een iPad workshop op de Apple-campus in Cupertino. De studente was informatie nodig en vroeg dit meermaals aan de PR-afdeling van Apple. Ze vroeg tot wel zes keer, maar een antwoord heeft ze nooit ontvangen.

Toen haar deadline dichtbij kwam en ze tot de conclusie was gekomen dat de PR-afdeling haar niet ging helpen heeft ze de grote baas maar even gemailt. Steve stuurde een nonchalant mailtje terug: ‘Our goals do not include helping you get a good grade. Sorry.’

Hier schoot Chelsea niets mee op en besloot daarop verder te gaan met de conversatie. Jobs vertelde haar dat Apple wereldwijd 300 miljoen klanten heeft en alleen maar helpt als de klant problemen heeft, zodat deze samen op te lossen zijn. De studente mailde terug dat zij één van die 300 miljoen was en dus wel recht had op hulp.

Zo aardig en leuk we hem meestal in de media zien stuurde Jobs nu een kort mailtje terug: ‘Leave us alone.’

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Steve Jobs heeft het hoog in zijn bol gekregen omdat hij de baas is van een succesvol bedrijf.. Vroeger waren ze de sympathieke underdog, maar nu ze groter zijn Microsoft vind ik ook Apple erg arrogant!

 • Zeurkous

  Steve Jobs heeft groot gelijk: laat Apple met rust. Get a life, sister !!! Hahaha……

 • Stijntjhe

  Informatie nodig? -> Google?

 • Music

  Ze (de seut) had het misschien beter via een iPhone gedaan ipv met een BlackBerry…

 • Waksta

  @music en @zeurkous. Al even erg als El Jobso himself. Wss is alles wat jullie applegod doet juist? ik hou van mijn iPhone 4 maar verafgood de ‘maker’ niet.