De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Met deze tweets herdenken Apple-medewerkers de sterfdag van Steve Jobs

Erwin Vogelaar
5 oktober 2016, 19:33
2 min leestijd

Vandaag is Steve Jobs vijf jaar geleden overleden. Medewerkers van Apple herdenken hem op hun eigen manieren via social media.

Lees verder na de advertentie.

Steve Jobs vijf jaar

Het is vandaag vijf jaar geleden dat Steve Jobs is overleden. De mede-oprichter van Apple stond aan de wieg van de producten die nu niet meer weg te denken zijn uit ons leven. Zeker bij Apple zelf is deze dag bijzonder, omdat de medewerkers extra benadrukt worden bij de man wiens visie ze nu nog steeds volgen.

Op social media geven medewerkers van Apple op verschillende manieren uiting aan deze bijzondere dag. Tim Cook herdenkt zijn voorganger Steve Jobs regelmatig op Twitter en vandaag was dat natuurlijk niet anders. Hij haalt in de tweet een citaat van Jobs aan over dat je de moed moet hebben om je hart en intuïtie te volgen. Daar voegt Cook aan toe dat hij Steve en de vele manieren waarop hij onze wereld heeft veranderd vandaag herdenkt.

Taylor Carrigan, Human Interface Designer bij Apple, plaatst onderstaande Instagram-foto op Twitter. In de foto zijn de vele bloemen en kaarsjes te zien die bij Apple Infinite Loop zijn neergelegd ter nagedachtenis aan Jobs.

https://www.instagram.com/p/BLL3lMBFWaD/

Bill Dudney, UIKit Engineer bij Apple, tweet tevens een bekend citaat van Jobs.

En de video waar het citaat uit komt is zeker vandaag weer de moeite waard om te kijken. Ook al heb je dat al meerdere keren gedaan

Jean-Louis Gassée, die van 1981 tot 1990 als business executive bij Apple werkte, herdenkt Jobs met een stuk dat hij vijf jaar geleden dagen na zijn overlijden geschreven heeft, waarin hij onder andere schrijft: “I bow to the happy family man he became, to the Grand Master of high tech, to the once disheveled hippie who became the Manager Extraordinaire of one of the world’s best-run companies and, last but not least, the Editor In Chief of a large group of engineers and artists.”

Lees meer over Steve Jobs

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu