Steve Jobs op WWDC 2010: ‘You Won’t Be Disappointed’
Redactie

Het Worldwide Developpers Conference (WWDC) van 2010 nadert snel en hoe meer dagen er passeren, hoe meer geruchten er over heel de wereld de ronde doen zodat we op de duur denken dat we reeds alles gezien hebben. Zal er dan op het WWDC nog iets nieuws worden meegedeeld?

Met deze vraag in het achterhoofd stuurde Bryan Webster van MacRumors een persoonlijke e-mail gericht aan Steve Jobs: “I hope you have some good WWDC announcements to blow [Google] out of the water”. Zonder enige verwachting op respons zou the man himself dan toch de volgende zin op de e-mail beantwoord hebben: “You won’t be disappointed”. Hoewel Bryan Webster ook de headers van het e-mailverkeer post, is het alsnog niet te verifiëren of de e-mail daadwerkelijk van Mr. Jobs zelf komt.

Iedereen heeft hoge verwachtingen rond het komend WWDC dat gehouden zal worden van 7 tot 11 juni. Men verwacht de nieuwe OS 4 en de voorstelling van de nieuwe iPhone en misschien nog andere producten. De verwachtingen liggen hoog nu dat Google tijdens zijn uiteenzetting enkele nieuwe producten lanceerde.

Bron: macrumors.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.