Foto: zo zien de hoofdrolspelers van de nieuwe Steve Jobs-film eruit

Gijs Ettes
3 februari 2015, 9:28
1 min leestijd
Foto: zo zien de hoofdrolspelers van de nieuwe Steve Jobs-film eruit

De opnames van een nieuwe Steve Jobs-film, die is gebaseerd op de geautoriseerde biografie van Walter Isaacson, zijn gestart. Een eerste foto toont hoofdrolspelers Michael Fassbender en Seth Rogen aan het werk.

Lees verder na de advertentie.

Steve Jobs-film

Voor de nieuwe Steve Jobs-film, die hopelijk beter wordt dan de geflopte ‘Jobs’ uit 2013, kruipen Michael Fassbender en Seth Rogen in de rollen van Steve Jobs en Steve Wozniak. In de foto hieronder zijn beide acteurs te zien in de kleding die past bij de tijd waarin de film speelt. Hoewel Rogen nog wel iets wegheeft van Wozniak geldt dat veel minder voor Fassbender, die Jobs moet voorstellen. Eerder kroop Ashton Kutcher in de rol van Jobs, maar zijn acteerprestatie had meer weg van een persiflage.

steve jobs-films

Niettemin hebben we hoge verwachtingen van de nieuwe film. Hij wordt geregisseerd door Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, 28 Days Later) en het script is geschreven door Aaron Sorkin, die eerder meewerkte aan The Social Network.

Ook met de cast zit het wel goed. Zo maken onder meer Kate Winslet (voormalige marketingbaas Joanna Hoffman) en Jeff Daniels (John Sculley) hun opwachting. De dochter van Steve Jobs wordt door drie verschillende actrices gespeeld (Perla Haney-Jardine, Ripley Sobo en Makenzie Moss) die Lisa Brennan-Jobs door de jaren heen gaan spelen.

Het laatste nieuws over Steve Jobs

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu