Stel op Twitter je vraag over iPhone 4 aan @tmobile_webcare
Redactie

Krijg je geen antwoord bij de klantenservice van T-Mobile? Je bent niet de enige. Als vervanging daarvoor kan je op Twitter een vraag stellen over de iPhone 4 aan het T-Mobile webcare team. Deze beantwoorden wél je vraag.

Goede server

Een bijkomend voordeel is dat de “webcare” niet op de server van T-Mobile zit, maar op Twitter. Ook de server van Twitter kan er eens uitliggen, maar waarschijnlijk niet omdat veel mensen iets vragen aan @tmobile_webcare.

Nog even voor de duidelijkheid; dit is het officiële team van T-Mobile die vragen beantwoordt. Je kan dus zeker zijn van je antwoord, zij werken immers voor die telecomprovider.

Twitterpagina: http://twitter.com/tmobile_webcare
t-mobile webcare

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Gertjan

  Ik weet niet of ik hier goed zit, maar toch hier mijn vraag…
  Ik weet niet of het er al is, maar wat ik fijn zou vinden bij de standaard Agenda functie van de Iphone is dat er bij de App op het beginscherm net als bij de Berichten App een cijfertje (melding in rood rondje)) staat wanneer je die dag bepaalde afspraken hebt zodat je gelijk ziet dat je in je agenda moet kijken en tevens hoeveel afspraken je die dag hebt….
  Kan ik deze vraag hier kwijt of moet ik die elders stellen (kon op de Apple site namelijk niet zo goed ontdekken waar….

 • ik heb een iphone 4 besteld. maar ik heb geen abbo is dat ook fijn zonder. of kan ik beter met nemen?

 • NicolevdS

  Sinds 2 weken heb ik een Iphone 4, gekocht via vodafone met abonnement. Hij laadt niet goed op. Telkens als ik hem verbindt met electra (stekker in stopcontact) lijkt het wel of ie constant opnieuw start. Hij gaat zelf aan en uit, laadt een stukje (tot maximaal 40% als ik geluk heb, meestal maar 16%). Heel vreemd. Al andere opladers geprobeerd, andere stopcontacten, met en zonder bumper. Kortom, ik denk dat er iets niet goed is met het toestel. Balen… Vodafone heb ik geprobeerd te benaderen, maar telefonisch tot nu toe niet gelukt iemand te spreken en via de mail hoor ik hopelijk iets over een week. Intussen heb ik een dure telefoon, die ik voor werk nodig heb en niet kan gebruiken. Help!

 • Eva

  ik heb een probleem met mijn iphone 4s scherm. soms heeft het scherm groene strepen en soms grijs. mijn zwarte kleur werkt niet volledig waardoor alles word weergeven in het grijs en het beeld en fotos niet helder zijn. iemand die dit herkent?

 • Oei! Is er iets met de telefoon gebeurd waardoor dit veroorzaakt zou kunnen worden (water- of valschade)?