Steeds meer concepten voor Apple Tablet

Realistisch en geloofwaardig, maar ook onmogelijke concepten van een Apple Tablet vliegen de laatste paar dagen voorbij, terwijl het nog niet eens zeker is dat hij komt. Maar om jullie alvast warm te maken voor de aankomende keynote over een paar weken, hebben we een aantal van de concepten op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Een grote iPod of een kleine Mac?

De grote vraag is of de nieuwe hardware, die we voor het gemak maar even de Apple Tablet noemen, een grote iPod  of een kleine Mac zal zijn. In het volgende concept lijkt de software gewoon op Leopard, en heeft het hele apparaat wat weg van een ModBook (niet van Apple). Hieronder gaat het dus om een kleine Mac met een touch screen, met alle functies die een gewone Mac ook zou bevatten.

macbook-touch1

Een andere optie is dat er een apparaat aankomt dat meer wegheeft van een enorme iPod touch die zich focust op iPod functies en misschien e-book software. Als dat het geval is praten we over het grotere broertje van de iPod touch, en zit het dus precies tussen een iPod en een Mac in.

apple tablet

Alle Apple Tablets op een rijtje

We zullen moeten wachten tot de keynote voorbij is voor we zullen weten of er een Apple Tablet komt, en zoja wat voor ‘n Tablet het wordt. Wat denken jullie?

at1at2at3at4at5at6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.