StashGo4: slimme oplader voorziet vier Apple-toestellen van stroom
Gijs Ettes

Het Nederlandse designbureau GBO is gestart met een Indiegogo-campagne om geld op te halen voor de productie van de StashGo4, een slimme oplader waarmee je vier mobiele apparaten tegelijkertijd kunt opladen. In een maand tijd moet er 75.000 euro worden opgehaald om de oplader te produceren. Momenteel staat de teller op ruim 1000 euro.

stash4go iphoneDe StashGo4 maakt gebruik van usb en elk van de vier poorten biedt genoeg power om een iPad op te laden. Het apparaat is geoptimaliseerd voor gebruik met Apple-toestellen, maar in principe kun je elke smartphone en tablet inpluggen. De StashGo4 heeft een ingebouwde standaard en kan ook aan een muur worden bevestigd.

Op die manier is de multi-charger een slimme oplossing voor wie veel mobiele apparaten heeft en de wirwar aan kabels op zijn bureau zat is. Je kunt twee tablets en twee smartphones tegelijkertijd opladen, maar bijvoorbeeld ook drie smartphones en één tablet. Is je toestel volledig opgeladen, dan springt het indicatielampje op groen.

Overigens hoef je het hoesje van je iPhone of iPad niet te verwijderen om hem in de StashGo4 te plaasen. Via een enkele kabel verbind je de oplader met een stopcontact. Meer over de Indiegogo-campagne lees je via deze link, waar je de oplader kunt reserveren vanaf 59 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.