De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Tim Cook op het Startup Fest Europe in Amsterdam: kijk hier de livestream

Lars Paijmans
24 mei 2016, 10:45
2 min leestijd
Tim Cook op het Startup Fest Europe in Amsterdam: kijk hier de livestream

Vandaag zijn alle ogen van de startup-wereld niet op Cupertino maar op Amsterdam gericht.Het Startup Fest Europe gaat beginnen, een evenement waar onder meer Tim Cook het podium zal betreden. Zo kijk je mee via de Startup Fest Europe livestream.

Lees verder na de advertentie.

Startup Fest Europe livestream met Tim Cook

Het Startup Fest Europe duurt van 24 tot en met 28 mei, en zal naast Amsterdam ook op andere plekken in Nederland van start gaan. Van Geleen tot Leeuwarden en van Enschede tot Den Haag, door het hele land worden er speciale evenementen georganiseerd die zich volledig richten op de wereld van startups.

Het gros van de evenementen concentreert zich echter rond Amsterdam, waar vandaag ook de feestelijke aftrap gegeven zal worden in de Beurs van Berlage. Onder meer Apple CEO Tim Cook, Eric Schmidt van Alphabet (Google), Travis Kalanick (Uber) en Mark Rutte zullen er een presentatie geven.

Nu zal de sessie van Tim Cook voor Apple-fans natuurlijk het interessants zijn. Samen met Neelie Kroes zal Cook een Q&A houden met het publiek om 11:00 uur ’s ochtends. Kaarten voor het Startup Fest zijn echter nogal prijzig (zeker als je zelf geen startup hebt) maar gelukkig is er ook een livestream waar je gratis mee kunt kijken.

Bekijk hier de livestream van het Startup Fest Europe

Zelfs in de Apple Store in Amsterdam zal er tijd vrijgemaakt worden voor twee workshops, waarbij onder meer Alexander Klöpping van Blendle aanwezig zal zijn. Het eerste evenement was gisteren al, terwijl je vandaag om vijf uur ‘s middags naar de tweede workshop kunt gaan, mits je nog op tijd bent om je in te schrijven. Uiteraard houden we bij iPhoned ook een oogje in het zeil, voor het geval Cook een interessante aankondiging doet of toevallig een iPhone 7 uit zijn broekzak haalt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen