Startpagina in Safari door ‘Homepage in Safari’

Will Strafach, een bekende ontwikkelaar van applicaties én tweaks, heeft deze week zijn nieuwste projectje aan de Cydia Store toegevoegd. De tweak heet ‘Homepage in Safari’. Na het installeren van de modificatie kan je voor Safari een beginpagina instellen door op het plusje te klikken als je op de gewenste pagina bent.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Na het instellen van de beginpagina, zal deze tevoorschijn komen als je een nieuw tabblad opent. Normaal gesproken krijg je bij het openen van een nieuw tabblad een lege pagina te zien. Door de modificatie kan je dus op een snelle manier je favoriete website laten openen bij het openen van een nieuw tabblad.

De modificatie is voor 99 cent te downloaden uit de Cydia Store. Inmiddels is de tweak van Will Strafach al honderden keren gedownload.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.