Stalen mal met Apple iconen is hét gereedschap voor app-ontwikkelaars
Roel van Hout

Droom je er wel eens van zelf apps te ontwikkelen? Een goede interface begint altijd met een schets, en deze stalen mal met Apple iconen is hét gereedschap om je daarbij te helpen.

Een goed app-ontwerp is meestal niet iets dat zich plotsklaps aandient; de sleutel is het eindeloos aanpassen van je ontwerp en telkens overnieuw proberen. Daarbij moet je natuurlijk wel rekening houden met de Apple iconen die altijd in beeld moeten zijn.

Om die telkens met de hand te tekenen kan gaan vervelen. Gelukkig is er een oplossing voor: deze stalen mal met Apple iconen laat je ze met gemak snel op je schetsen zetten.

Niet enkel Apple iconen op mal

Maar daar blijft het niet bij: in principe kun je met behulp van de mal de gehele interface van de iPhone op papier zetten. De mal bevat namelijk ook vormen van app-iconen, deel- en menuknoppen, de vorm van de homeknop en de uit de instellingen van de iPhone bekende schuifjes.

Dit alles is uiteraard volledig aangepast aan de designkeuzes van iOS 7. De mal met Apple iconen is online te bestellen kost je omgerekend 18,20 euro, al zullen er nog wel wat verzendkosten bovenop komen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.