SpringBoard rotator: Je menu in landscape-mode

Redactie
15 maart 2010, 18:26
1 min leestijd
SpringBoard rotator: Je menu in landscape-mode

Binnenkort zal er weer een opmerkelijke modificatie in Cydia verschijnen. Deze modificatie gaat SpringBoard rotator heten. Dit programmaatje gaat ervoor zorgen dat je SpringBoard met de iPhone mee draait als je het toestel kantelt naar landscape-mode. Al je icoontjes zullen dan mee draaien met je bewegingen, waardoor je een breder menu krijgt.

Lees verder na de advertentie.

SpringBoard rotator in actie

De ontwikkelaar van de modificatie heeft een video online gezet waarin je kan zien hoe het er tot nu toe uitziet. Hij laat zijn SpringBoard meerdere malen draaien van portrait-mode naar landscape-mode. Het menu draait hier verrassend snel in mee. Wat wel opvalt is dat de modificatie het design nog niet erg ten goede komt.

SpringBoard Rotator First Impressions

Alleen voor de iPhone 3GS

Volgens de ontwikkelaar zal de modificatie alleen goed werken op een jailbroken iPhone 3GS. Dit is waarschijnlijk het geval omdat de iPhone 3GS beschikt over meer RAM-geheugen. Om deze modificatie te kunnen gebruiken heeft je telefoon dus veel te doen terwijl je dit zelf amper merkt. Het is dus waarschijnlijk ook zo dat de batterij van je telefoon eerder op is als je SpringBoard rotator op je iPhone hebt staan.

Zodra er meer over deze modificatie bekend is zullen we het jullie meteen melden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu