Check je favoriete nummers van 2015 met Spotify Year in Music

Redactie
7 december 2015, 12:18
1 min leestijd

Spotify komt met een toffe feature genaamd Spotify Year in Music. Hiermee bekijk je wat jouw favoriete artiesten, nummers en genres waren in 2015.

Lees verder na de advertentie.

Spotify Year in Music

Via deze pagina krijg je een samenvatting  van jouw muzikaal 2015. Zo geeft Spotify Year in Music nadat je met je account hebt ingelogd aan welke nummers je hebt grijsgedraaid, welke artiest favoriet was en welke genres de revue hebben gepasseerd. Spotify creëert ook een playlist gebaseerd op jouw voorkeuren in 2015, zodat je al je favorieten mee kunt nemen naar 2016.

Spotify Year in Music

Behalve de toplijstjes die voorbij komen als je naar beneden scrolt, geeft Spotify statistieken van bijvoorbeeld het totaal aantal minuten dat je in 2015 muziek hebt geluisterd en hoeveel verschillende nummers je hebt opgezet. Ook leuk is dat de pagina toont hoe jouw smaak in muziek is veranderd in de afgelopen vier seizoenen en wat het eerste nummer was dat je dit jaar hebt geluisterd. Ook kun je het overzicht van jouw muzikale jaar delen met je vrienden via social media.

Spotify publiceerde vorige week al een overzicht van de populairste muziek wereldwijd. Drake en Rihanne behoren tot twee van de meest beluisterde artiesten, terwijl in Nederland en België Ed Sheeran bovenaan de ranglijsten staat.

Lees het laatste nieuws over Spotify

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen