De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Zo ziet het nieuwe Spotify voor gratis gebruikers eruit

Lars Paijmans
18 april 2018, 11:03
1 min leestijd
Zo ziet het nieuwe Spotify voor gratis gebruikers eruit

Spotify krijgt een gloednieuw ontwerp, dat zich speciaal op de gratis gebruikers richt. Hierdoor krijgen ze meer functies, waardoor gratis Spotify meer op Premium lijkt.

Lees verder na de advertentie.

Zo komt Spotify gratis gebruikers tegemoet

Muziekdienst Spotify heeft op 24 april een groot evenement gepland. Daar zou het bedrijf zijn eerste hardware onthullen, waaronder een speaker voor in de auto. Een andere aankondiging heeft met het design van de Spotify-app te maken, die voortaan meer onderscheidt maakt tussen gratis en betaalde gebruikers.

The Verge ontdekte dat Spotify het nieuwe design al test bij een kleine groep gebruikers. Hieruit blijkt dat het gratis aanbod op de schop gaat. Niet-betalende gebruikers kunnen vanaf het nieuwe design specifieke afspeellijsten volledig afspelen.

Spotify gratis gebruikers

Nu moet je deze lijst verplicht met shuffle luisteren, waardoor je geen nummer kunt kiezen. Deze shufflelijsten blijven ook nog bestaan, maar worden voortaan aangeduid met een nieuw blauwgekleurd shuffle-icoon.

Ook het uiterlijk van de app gaat veranderen. Zo vullen albumhoezen voortaan het hele scherm als je een nummer luistert en ziet de zoekfunctie er een stuk kleurrijker uit. Voor gratis gebruikers is de ‘browse’-knop onderin de balk verdwenen. Die maakt plaats voor een Premium-knop waarmee ze direct een abonnement kunnen afsluiten.

Meer informatie op 24 april

Naar verwachting krijgen we volgende week meer functies te zien die Spotify voorgoed veranderen. Naast de nieuwe hardware, het redesign van de app en de extra opties voor gratis gebruikers zou de dienst ook aan stembediening werken.

Op 24 april krijgen we alle info van Spotify. Dan lees je er op iPhoned uiteraard alles over. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief of download de gratis iPhoned-app om op te hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Lees het laatste nieuws over Spotify

Bron: The Verge
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen