Spotify maakt familie-abonnement veel goedkoper
Wouter Nijsen

Vanaf vandaag is het familie-abonnement van Spotify een stuk goedkoper. Voor 14,99 euro per maand kun je met maximaal zes accounts van muziek genieten.

Spotify familie-abbonnement

Het zogeheten Premium for Family-abonnement koste 9,99 euro per maand, waarbij je per gebruiker (maximaal vijf) 4,99 euro betaalde. Vanaf vandaag wordt het maandelijkse bedrag dus gehalveerd, waarmee het familie-abonnement voortaan even veel kost als dat van Apple Music. Tevens kan nu één extra gebruiker aan het abonnement worden toegevoegd. Ook daar betaal je 14,99 per maand om met zes mensen gebruik te kunnen maken van de muziekdienst.

spotify familie-abonnement

Met een familie-abonnement behoudt iedere gebruiker zijn eigen Premium-account, wat betekent dat iedereen zijn eigen afspeellijsten kan maken en muziek kan afspelen. Het maandelijkse bedrag wordt samen bijgehouden en van één rekening afgeschreven. Vanuit de iOS-app kun je het nieuwe familie-abonnement aanschaffen, ook kun je terecht bij de webversie.

Voor individuele gebruikers heeft Spotify ook een aantrekkelijke aanbieding. Voor 0,99 euro krijg je nu drie maanden een Premium-abonnement, waarmee je alle nummers direct en advertentievrij kunt afspelen en liedjes voor offline gebruik kunt opslaan.

Download Spotify

De iOS-app van Spotify is via onderstaande link te downloaden. De app weegt 84,5MB en werkt op alle apparaten met iOS 7 of nieuwer.

Spotify Music

Spotify Ltd.

9,0 (467 reviews)
Gratis via App Store

Spotify Music
Spotify Music
Spotify Music
Spotify Music
Spotify Music

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.