‘Nieuwe iPhone krijgt spiegelende kleur-optie’

Rutger Otto
9 juli 2017, 9:55
1 min leestijd
‘Nieuwe iPhone krijgt spiegelende kleur-optie’

De vermeende iPhone 8 komt dit jaar mogelijk beschikbaar in vier kleuren. Daarvan is de spiegelende iPhone 8-versie nieuw.

Lees verder na de advertentie.

Spiegelende iPhone 8

Dat schrijft althans Twitter-lekker Benjamin Geskin. Veel informatie over de nieuwe kleur heeft hij niet, maar een plaatje toont hoe dat eruit kan zien. Op de afbeelding is een iPhone in een hoesje te zien met een spiegelend oppervlak. Daarmee kan het toestel lijken op oude iPod-modellen, die eveneens een spiegelende achterkant hadden.

Vier kleuren in totaal

Het lek uit de tweet van Geskin is afkomstig van een anonieme bron, maar rijmt niet met de voorspelling van de doorgaans goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo. Volgens hem verschijnen er juist minder kleuropties voor de iPhone 8, om een meer premium variant in te zetten. Daarmee is overigens niet gezegd dat één van die kleuren geen spiegel-achtige optie kan zijn.

Geskin spreekt over vier kleuren in totaal. De vraag is welke bestaande kleur er dan wordt ingeruild. Waarschijnlijk komt het toestel er in het zwart, maar dan blijven er nog drie kleuren over waarvan er één moet afvallen: goud, zilver en roségoud. Overigens is het volgens 9to5Mac ook mogelijk dat Benjamin Geskin in de war is met de ‘gitzwarte’-versie van de zwarte iPhone. Die heeft namelijk al een spiegelende achterkant.

iPhone 8 prototype in video

Een zwart prototype van de iPhone 8 is in onderstaand filmpje te bekijken. YouTuber UnboxTherapy laat in een video zien hoe het toestel oogt. Daarbij legt hij het apparaat naast eerdere iPhones om het formaat en het scherm goed te kunnen tonen.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 8

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen